Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub výhrou nad Lišovem prodloužil svou neporazitelnost


Branky


17

Fotbalisté Černého Dubu porazili v 16. kole III. třídy rezervu Lišova 4:0. Hosté se v první půli dostali do jednobrankového vedení díky zkušenému útočníkovi Ďuricovi. Ve druhé půli přidaly góly Schneider, Vančura a Přibyl. Svěřenci trenéra Vančury st. tak neprohráli už třináct zápasů v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Petr Kaše (hráč): Věděli jsme, že v Lišově, kam bylo utkání přesunuto pro nezpůsobilý terén ze Štěpánovic, nás nečeká nic jednoduchého. Domácí nasadili mix dravého mladí a zkušeností a ukázali, že v horních patrech tabulky nejsou náhodou. Nám se první poločas nedařilo úplně dle představ, uklidnila nás až trefa Ďuriho. Na začátku druhé půle navýšil naše vedení nestárnoucí David Schneider a od této chvíle si myslím, že jsme již měli utkání pevně pod kontrolou. Mohli jsme přidat víc branek, ale některé akce jsme až zbytečně přehrávali. Nicméně bereme tři body a to je hlavní. Jinak férový zápas z obou stran, pochvalu zaslouží také rozhodčí Mareš.



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
V. Kotásek [-] - L. Burda [-] , K. Račák [-] , A. Červenka [-] , A. Jeroušek [-] , P. Martinec [-] , . Průša [-] , D. Brtna [-] , P. Vávra [-] , V. Kopačka [-] , M. Zabilka [-]

TJ Slovan Černý Dub
M. Schuster [-] - M. Švercl [-] - D. Přibyl [-] - P. Kaše [-] , D. Schneider [-] , M. Ďurica [-] , V. Welser ml. [-] , J. Dědina [-] , J. Vančura [-] , M. Horák [-] , P. Kuba [-]

Hráči zápasu: D. Přibyl , M. Švercl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - VÉVODA Jiří (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady musím dát opět 1. Lišov B je mladý perspektivní tým, přes zimu vhodně doplněný. Mužstvo je silné v přechodové fázi, především přes hlavní, tak hodinku, hodinku a půl před zápasem. Věřím, že Dub dopadne jako Ash Ketchum v legendárním japonském seriálu a dostanou přes PIkaČu - 4:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů