EXPERT TIP - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 2.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Radim Petr

Obránce TJ Sokol Kamenná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Lokální derby, ta bývají nevyzpytatelná, ale tady myslím, že jasná 2. K této příležitosti jsem si dovolil i složit krátkou báseň. Ať se děje co se děje, nevyhrají Koloděje - 1:3.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Tady jasná 1. Nemůžeme si dovolit nějaké zaváhání, nedej bože zopakovat výkon z Dubu, kde se nám vrátil náš přístup k zimní přípravě a realita nám dala high kick. K tomu zápasu se váže jedna zajímavost. Celou zimu v hale zmiňoval Michal "Hanzi" Hanzal jméno Roberta Baggia. ,,Roberto Baggio, Roberto Baggio" pořád opakoval. Nevěděl jsem proč...a v ten osudný okamžik mi to došlo. Hanzi si postavil míč na penaltu a umístil ho stejně jako v roce 94 slavný Ital. To už se opakovat nebude - 15:0.

Tip experta: 2 18 - 0 - 82 %
Komentář experta:

Myslím, že Dívčice odvezou body a část Nových Hradů - Údolí...se přejmenuje na Slzavé údolí-Nové Hrady - 0:2.

Tip experta: 1 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Těžko odhadovat výsledek zápasu těchto sousedů v tabulce. Lipí má lepší obranu, Hodějovice zase dávají více gólů. Myslím, že rozhodne domácí prostředí a těsně zvítězí Lipí - 2:1 Pokud nemáte rádi drama a chcete se něco dozvědět, tak vyhlížejte připravovaný dokument Pavel Dorotka: Faulován životem, kde se dozvíte více o fotbalové kariéře tohoto renesančního člověka. Tak to máte...herec, spisovatel, kuchař, zpěvák, režisér, scenárista, fotbalista, kulturista, lingvista.

Tip experta: 0 29 - 18 - 53 %
Komentář experta:

Mladé a Mokré...no když si to dáte do Googlu, najde vám to zajímavější věci, než tento zápas. Ale zpět k fotbalu. Byl jsem se podívat minulý týden v Kameňáku, protože zápas jako hlavní sudí řídil Jan Gažák ml. a já ho podezříval, že si ze mě na Sportovním plese v Trhových Svinech dělá srandu, když mi říkal, že začal pískat...a zahlédl jsem tam i hru Mladého B, která nebyla špatná. Mokré jsem neviděl, ale určitě je hrozný, takže dostane bídu - 3:2.

Tip experta: 2 53 - 12 - 35 %
Komentář experta:

Čtyrák má prý problém s lidmi, ale asi to bude spíš záležitost zápasů venku. Bavorovice minule porazily Koloděje až v závěru. Body zůstanou doma. Pokud zůstanete doma i vy, pusťte si skvělý kuchařský pořad Varna s Pavlem Dorotkou, který i Standa Drtina (který bude skórovat za Bavorovice) jistě ocení - 4:2.

Tip experta: 1 24 - 12 - 64 %
Komentář experta:

Tady musím dát opět 1. Lišov B je mladý perspektivní tým, přes zimu vhodně doplněný. Mužstvo je silné v přechodové fázi, především přes hlavní, tak hodinku, hodinku a půl před zápasem. Věřím, že Dub dopadne jako Ash Ketchum v legendárním japonském seriálu a dostanou přes PIkaČu - 4:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michael Schuster 5
2. Stanislav Drtina 5
3. Martin Kudlacek 5
4. Jakub Vymětalík 4
5. Miroslav Tušl 4
6. Lenka Hanzalová 4
7. Milan Ďurica 4
8. Tomáš Kutlák 4
9. Stepan Hajek 4
10. David Schneider 3
11. Miroslav Syrovatka 3
12. Jiří Vondrka 3
13. Radim Petr 3
14. Marek Trčka 3
15. Radek Hruška 3
16. Václav Welser 2
17. roman brousek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.