2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice berou bod


Branky


9

Vyrovnaný zápas nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Lepší vstup do utkání měli hosté a po chybě domácího gólmana otevřel skóre ve 2. minutě Michal Srnský - 0:1. Domácí zahrozili v 19. minutě, ale akci po pravé straně v poslední chvíli zachránil Vokoun. V 30. minutě se do dobré příležitosti dostali Starý a z dorážky Sodomka, ale skóre se nadále neměnilo. V 35. minutě se z domácí standardky dostal míč k nepokrytému hráči, ten naštěstí nezakončil přesně. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

 

Hosté v závěru srovnali

Druhý poločas se dlouho nic vážného nedělo až v 58. minutě po rychlé akci hostů z levé strany odvracela domácí obrana tento útok na roh. V 61. minutě bylo vyrovnáno. Domácí střelecký pokus nejprve Jícha vyrazil, ale dorážející Dítě se nemýlil - 1:1. V 64. minutě následovala standardka domácích a hlavou posunutý míč dopravil do sítě znovu Dítě - 2:1. V 67.minutě se v dobré příležitosti objevil Švoma, ale domácí brankář Koukal byl na místě a jeho pokus chytil. V 74. minutě se na levé straně uvolnil Henzl a jeho střela znamenala vyrovnání - 2:2. V poslední minutě se ještě do šance dostali domácí, ale stav utkání se nezměnil. V 92. minutě ještě rozhodčí Rosický udělil hostujícímu Nedvědovi červenou kartu, což byl poslední moment tohoto zajímavého zápasu.

 

FC Žďár nad Sázavou / web

 



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - J. Daniel [-] (53. J. Synek [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] (53. M. Dítě [-] ) , L. Hrazdílek [-] , J. Vašina [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] (84. M. Paul [-] ) , J. Švejkar [-] (73. P. Horáček [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Pacula [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , J. Henzl [-] , O. Starý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , M. Srnský [-] (71. D. Srnský [-] ) , D. Novotný [-] (81. P. Severa [-] )

ŽK: 30. P. Lapeš , 68. M. Dítě - 46. P. Fiala , 54. J. Henzl , 60. T. Vokoun , 66. Č. Vitásek . ČK: 92. J. Nedvěd .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - FABEŠ Roman, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jiří Veselský
Tip experta: remíza

Oba týmy mají kvalitní kádr, oba týmy v top 5, tady bude dělba bodů při remíze 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích