2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyhrály Načešice, čímž drží neporazitelnost dvaceti pěti zápasů


Branky


5

Načešice jsou zcela zaslouženě lídrem okresního přeboru Chrudim. Obdržely pouze 22 branek a 78 jich vstřelily. Jako jediný tým, který v této sezóně nepoznal hořkost porážky. Poslední zápas odehrají na hřišti Dřenic. Tento zápas sehrají v netradiční den v pátek. To Miřetice mají skvělou formu, kterou dokázaly potvrdit druhým místem, přestože se snažily dotáhnout Načešice. Mají druhou nejlepší obranu se 40ti obdrženými brankami a čtvrtým nejlepším týmem se 75ti vstřelenými brankami. Úspěšnou sezónu zakončí na domácím hřišti proti týmu z Chrasti, která ještě bojuje o osmé až jedenácté umístění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vít Svoboda svým nádherným gólem poslal Načešice do vedení

Do utkání vstoupily oba týmy s velkou chutí vyhrát, ale větší motivaci měli hosté, poněvadž mohli poprvé porazit lídra z Načešic. Do sedmé minuty se spíše jednalo o boj ve středu pole, než o nějaký pohledný fotbal. Jenže v 8. minutě byla pohledná jiná věc, a to akrobaticky vstřelený gól Víta Svobody, který se po dlouhém vhazování dostal ke skákajícímu míči, jenž si ho zpracoval na hruď a nůžkami poslal míč z velkého vápna do šibenice a všem přítomným vypadly oči z důlků. Po vstřeleném gólu se každý tým dostával do zajímavých šancí, ale ani jedna nebyla gólová. Přesto se i nadále hra odehrávala mezi velkými vápny a k vidění byly pohledné kombinace. Největší příležitost přišla v podání hostí. Ve 41. minutě přihrál Modráček z pravé strany z brankové čáry pod sebe, kde si přihrávku žádal Tomáš Polívka, který vyslal svou střelu do proti pohybu brankáře Gajdošíka, jenže ten svým skvělým reflexem zachytil. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Neodpískaná penalta a zvýšení skóre v podání Michala Svobody

Po změně stran nepřišla žádná změna v sestavách, a tak se mohlo jít do druhých čtyřiceti minut. Lépe začali hosté, poněvadž museli dohánět jednogólovou ztrátu, tudíž měli míč více na kopačkách a dostávali se do několika slibných šancí. V 54. minutě se domácí dožadovali penaltového kopu, když Drahoš seslal k zemi Filipa Jiráska, ale rozhodčí nechal hru plynout dál, přestože domácí publikum, hráči a lavička byla proti. Další větší šancí byla střela Žáka z dvaceti pěti metrů, který překvapil hostujícího brankáře Švadlenku, ale ten, jen tak tak vyškrábl míč nad břevno. V 71. mnutě se domácí radovali z druhé branky, o kterou se postaral Michal Svoboda. Po stříleném centru Filipa Jiráska na přední tyč si našel své místo a míč dorazil k levé tyči. O minutu později se do gólové šance dostal Bureš, jenže ten se po centru na malém vápně z voleje netrefil. V 89. minutě se udála poslední gólová příležitost hostí. Tomáš Polívka si po úniku z levé strany udělal z protihráče kuželku a poté svou tvrdou střelu napálil přímo do brankáře Gajdošíka, který si tak připsal další čisté konto. Po skvělém utkání si Načešice připisují další tři body a drží si tak neporazitelnost dvaceti pěti zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Myslím, že se nám celkem dařilo plnit to, co jsme si před zápasem řekli. Hosté hrozili jen ojediněle, bylo to soubojové utkání. Jsme moc rádi za další nulu. V posledním zápase nás čekají Dřenice a věříme, že sezónu zakončíme třemi body.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Dneska jsme nastupovali na hřišti prvního týmu soutěže, který měl již jistý postup. Do zápasu jsme šli s tím, že ho chceme zvládnout a odvést si alespoň bod, což se nám nepovedlo a jsme zklamáni. Zhruba do 30. minuty jsme hráli to, co jsme si řekli. Kombinovali jsme po zemi a soupeře do ničeho nepouštěli. Druhý poločas domácí hrozili především z brejků. Náš výkon byl ve druhé půli křečovitý a absolutně neodpovídal tomu, co na jaře předvádíme. Máme mladý tým a je potřeba se z takovýchto zápasů poučit a vzít si z toho to pozitivní. Je před námi poslední kolo, a to budeme chtět na domácím hřišti zvládnout a zakončit sezónu na druhém místě.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Šafránek [-] , M. Svoboda [-] , M. Netáhlo [-] , F. Jirásek [-] (80. J. Kopecký [-] ) , J. Čížek [-] , V. Svoboda [-] (87. M. Tamchyna [-] ) , M. Žák [-] (67. J. Hladina [-] ) , T. Tlapák [-] , O. Pilný [-] , Š. Kramařík [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] , F. Sokol [-] (62. L. Doležal [-] ) , J. Beran [-] (78. L. Zdražil [-] ) , R. Kašpar [-] , L. Vodrážka [-] , J. Modráček [-] , L. Zdražil [-] , O. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-]

ŽK: 35. M. Žák , 44. M. Svoboda , 55. F. Jirásek , 77. O. Pilný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vávra Petr - KADEŘÁVEK Josef, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Podle mě namotivované Miřetice porazí o gól domácí Načešice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza