Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšné brejkové situace Chrasti stačily ke třem bodům


Branky


7

Kdyby Heřmanův Městec B vyhrál mohl se vytáhnout až na čtvrtou pozici, ale jelikož prohrál, tak se drží na šesté pozici. To naopak Chrast se díky této výhře vzdálila sestupu. Heřmanův Městec B v příštím zápase čeká Ronov nad Doubravou, který bude kousat, poněvadž se potřebují dostat ze sestupových příček. Chrast má druhou vysokou výhru za sebou a v příštím utkání je čeká v nepohodlné formě Kočí, které venku v jarní části sezóny nevyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesné přihrávky využila Chrast k brejkovým situacím

Do utkání vstoupil lépe hostující tým, který se dostával více do šancí a narozdíl od domácího týmu nekazil nespočet přihrávek. Jako první zahrozili domácí a to v 10. minutě po nepovedeném centru z levé strany, který nadělal hostujícímu brankáři Tatíčkovi problémy. Míč mu vypadl z náručí, ale se štěstím sebral míč zpět před dorážejícím útočníkem Heřmanova Městce B. V 18. minutě přišel přízemní centr, jenž prošel přes malé vápno a po nepřesné střele skončil míč v autu. O pár vteřinek později se hosté radovali z úvodní branky. Po průnikové přihrávce se do samostatného úniku dostal kapitán Gregor a střelou na zadní tyč před malým vápnem překonal domácího brankáře Elicha. Za osm minut byl k vidění další gól, který opět vstřelili hráči hostí. Nakopnutý míč od brankáře Tatíčka, který přeskočil posledního hráče domácích, čímž se do samostatného nájezdu dostal Cimburek, jenže skvělým zákrokem nepřekonal brankáře Elicha, který pouze vyrazil do strany, kde byl dorážející Rejfek. Stav utkání 0:2 a s domácími hráči to nevypadalo moc dobře. Ve 40. minutě přišel nakopnutý míč za obranu, kde se vyskytoval Gregor a po úniku na brankáře střílel na zadní tyč, kterou pouze orazítkoval. Po odrazu od tyče se dostal zpět k míči Gregor, který posunul míč vedle sebe, kde byl v náběhu Drahoš, ale z penaltového puntíku pouze vyprášil rukavice Elicha. Dvě minuty před posledním hvizdem první půle byl k vidění přímý kop těsně za půlkou hřiště, který si vzal na starost Zrůst a svým centrem našel kapitána Kápičku, jenž bojoval v souboji s hostujícím hráčem, kterého přetlačil a střelou kolenem překonal brankáře Tatíčka.

Dokonce zápasu byly k vidění dvě branky

Druhá půle toho nabídla co se týče šancí o něco méně, ale i tak to byla zajímavá podívaná. Už v 52. minutě přišla větší příležitost hostí. Rázek vybídl nákopem za obranu skvěle hrajícího Cimburka, který šel sám na Elicha, ale svým chybným dotekem zkazil celou akci, a tak míč skončil v náručí domácího brankáře. Až do 78. minuty nebylo nic moc k vidění, ale v tuto minutu přišel další nákop za obranu na rozeběhnutého Dvořáčka, ale přestože šel sám na Elicha, tak ten ho bez problému vychytal. Pár sekund na to přišla třetí branka hostí. Gregor na půlce hřiště přeskočil domácího hráče a poté přešel přes dva hráče jako by byli kuželky, čímž se dostal do samostatného nájezdu a střelou na zadní tyč poslal míč mezi tři tyče, 1:3. Tři minuty před posledním hvizdem utkání přišla definitivní tečka Chrasti. Krásná akce hostujících hráčů po levé straně, kde s míčem pelášil Cimburek, který posunul míč na střed hřiště velkého vápna, kde další přihrávkou vybídnul hostující hráč v nabídce střídajícího Dvořáčka na pravou stranu a střelou po zemi na zadní tyč ukončil celý zápas.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Dnešní zápas byl z naší strany tragický, nedařilo se nám nic a nikomu. Soupeř využil našich ztracených míčů a rychlými brejky trestal.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Do zápasu v Heřmanově Městci jsme šli ve značně okleštěné sestavě. Přesto jsme skvěle začali, dostali domácí pod tlak a zaslouženě se ujali dvoubrankového vedení. To jsme mohli ještě rozšířit, ale to se bohužel nepodařilo. Gól domácích před přestávkou nás naštěstí nerozhodil, a tak jsme pokračovali v dobrém výkonu a přidali další branky. Jsou to pro nás velice cenné a hlavně zasloužené tři body.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - S. Mach [-] , J. Čížek [-] (60. R. Novotný [-] ) , T. Zrůst [-] , D. Ilko [-] (56. A. Jirků [-] ) , V. Kápička [-] , R. Kápička [-] , A. Malínský [-] (69. T. Vojtěch [-] ) , D. Kosina [-] , D. Vrátil [-] , T. Dostál [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - J. Rázek [-] , T. Nevole [-] , P. Borecký [-] (66. F. Dvořáček [-] ) , M. Rejfek [-] , M. Šprongl [-] (86. J. Hrubý [-] ) , J. Gregor [-] , M. Drahoš [-] , D. Málek [-] , J. Cimburek [-] (89. L. Dostál [-] ) , H. Steklý [-]

ŽK: 33. D. Ilko , 36. T. Dostál - 58. J. Rázek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kostka Martin - VANÍČEK David, VÍCH Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Heřmanův Městec se svou skvělou formou rozebere tým Chrasti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích