2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ronov nad Doubravou zabrnkal na nervy třetímu týmu tabulky


Branky


6

Dřenice mají jednoznačně nejlepší útok ligy, ale obranná řada není taková, jakou by si představovaly. Jako jediný tým se s žádným týmem nedělil o jeden bod. Před tímto zápasem měly Dřenice tři porážky za sebou, což je sesunulo z druhého místa a na záda jim tlačí Horní Bradlo s Heřmanovým Městcem. Ronov s třetí nejhorší obranou obstarává předposlední místo tabulky a to má poslední Krouna zápas k dobru. Dokonce sezóny to bude napínavý boj o sestup. Ronov se od začátku jarní části sezóny mockrát neradoval. Pouze z jedné výhry a remízy, což je málo na to, aby se posunul ze sestupových příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vladyka během tří minut dostal domácí do vedení o dvě branky

Favoritem zápasu byly jednoznačně Dřenice, ale dalo se čekat, že Ronov se popere o důležité body, které by mu pomohly ze dna tabulky. Prvních pár minut se hrálo ve vysokém tempu, především mezi velkými vápny. První šance přišla ve 12. minutě, kdy po nezdařené offside pasti Ronova šel domácí Adámek sám na gólmana Mrázka, který ho skvěle vychytal. V 15. minutě se dostali do šance hosté, kdy Čárný vedl balón k vápnu, odkud volil střelu, která se mu nepovedla, a zranil kotník. Ronov byl donucen střídat jediného náhradníka. Od té doby měli více ze hry domácí, kteří si postupně vytvářeli šance. Ve 32 minutě si před vápno natáhl míč zkušený Vladyka, a když viděl vysunutého brankaře, nezaváhal a krásným obloučkem uklidil míč na zadní tyč. O tři minuty později vytáhl Mrázek hlavičku domácího hráče jen na břevno a poté hostující nedokázali odkopnout balón a po několika odrazech skončil míč v síti od hostujícího hráče a domácí se dostali do vedení 2:0. Od té doby působil Ronov odevzdaně. Vrátit hosty do zápasu mohl Novák, ale z hranice pokutového území mířil nad. Do kabin šli domácí s dvou brankovým vedením.

 

Hosté pouze snížili stav zápasu

Také ve druhé půli měli domácí více ze hry, tlačili na obranu Ronova a hrozili ze standartních situací. Ronov ale začal využívat pomalejší obrany domácích a dostal se do několika příležitostí. V 65. minutě poslal Žítek krásný balon za obranu a Urbánek přehodil domácího brankaře, který vyběhl až za hranice pokutového území. Nedostatečná razance zapříčinila, že obránce míč doběhl a vykopl míč pravděpodobně z brankové čáry. Rozhodčí měli jasno, že o gól nešlo, i když ani samotný obránce nejspíš nevěděl, zda to stihl nebo ne. V 75. minutě se dostal za obranu opět Urbánek, jeho střelu vyrazil Křemenák a hosté se dostali k několika dorážkám. Nejprve Urbánek trefil obránce na brankové čáře, poté Sehnoutka nastřelil tyč a Kasal mířil vedle. Domácí měli nadále utkání pod kontrolou a snažili se navýšit vedení, hosté hrozili z protiútoků. V 90. minutě vyslal za domácí obranu přesný pas Žítek a Urbánek po kličce na brankáře snížil výsledek na konečných 1:2 z pohledu Ronova.

 



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: Byl to náročný zápas po čtvrteční dohrávce. Poločas 2:0, vypadalo to na klidný zápas, ale druhý poločas jsme nepřidali góly a Ronov v závěru snížil. Jsme rádi, že jsme to dotáhli do výhry.

SK Ronov nad Doubravou
Patrik Urbánek - Útočník: Měli jsme třetí těžký zápas po sobě a favorit bral opět tři body. Je to mrzuté, protože jsme opět, jako v předešlých dvou zápasech mohli bodovat, ale chybí nám k tomu trochu víc štěstí. Soupeř hrál tak, jak jsme očekávali. Přesnými přihrávkami a skvělou nabídkou nás přehrával. Naše obrana dokázala odvrátit několik nebezpečných útoků, ale zase jsme dostali ušmudlaný gól, který jsme si dali vlastně sami. Navíc se ve 35. minutě zranil Široký, který musel dohrát zápas, neboť máme dlouhodobě tři zraněné hráče ze základní sestavy a neměli jsme už nikoho na střídání.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - R. Holub [-] , M. Hybeš [-] , J. Adámek [-] , J. Koucký [-] , P. Vladyka [-] , J. Hybeš [-] , L. Kostka [-] , A. Charvát [-] , P. Popelka [-] , D. Mattuš [-]

SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - J. Novák [-] , D. Čarný [-] (15. D. Sehnoutka [-] ) , J. Široký [-] , M. Spěvák [-] , P. Urbánek [-] , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-] , J. Žítek [-] , V. Petžílka [-] , J. Spěvák [-]

ŽK: 51. A. Charvát .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PETIK Roman - BRANDSTEIN René, NOVOTNÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dřenice předvádí na domácí půdě solidní výkony, přestože teď prohrály, ale Ronov je nezastaví.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Tatran Miřetice 17 66:18 46
2 Kočí 17 56:22 38
3 Dřenice 17 57:37 33
4 FK Kameničky 17 42:31 31
5 Křižanovice 17 43:28 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Radouš 19
2 Jan Beran 15
3 Vilém Steklý 15
4 Radim Holub 15
5 Martin Adámek 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Novotný 81 68,1% 1
2 Miroslav Novotný 73 67,0% 2
3 Venca Likeš 58 51,8% 0
4 Ondřej Duriš 41 48,8% 0
5 Jiří Klik 40 63,5% 0
Zobrazit celou tabulku