0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Jirásek v posledních minutách nastavení dvěma góly zařídil tři body pro Načešice


Branky


5

Po tomto zápase se Chrast nedostala z místa dál, aby se zdálila sestupu. Mají pouze pět výher, což je dělí pět bodů od sestupových příček. Dokazuje to také druhá nejhorší obrana, ale v posledních zápasech se nemá rozhodně za co stydět, ba naopak podává pozitivní výkony. V příštím zápase čeká Chrast velice důležitý zápas o sestup s Ronovem nad Doubravou, kde musí nutně brát tři body, aby si zajistila záchranu v lize. Načešice se pyšní druhým nejlepším útokem a nejlepší obranou, prostě tento tým má vše. Jediný tým, který je zatím neporažen, což dokazují skvělými výsledky. V příštím zápase se pokusí rozjetý Heřmanův Městec obrat Načešice o první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě lepší poločas pro Chrast

Utkání se odehrálo na velkém hřišti v Chrasti. Počasí bylo úplně ideální jak na fotbal, tak na to dát si pivo s klobásou. Zápas proti lídrovi tabulky Chrast rozehrála velice dobře. Prakticky celý první poločas domácí nepustili Načešice do žádné velké šance, což se jen tak nevidí. Naopak příležitosti ke skórování měli právě chrastečtí, kteří se vypracovávali několik šancí, jenže koncovka nebyla tak přesna, jak by si všichni z Chrasti představovali. První půle toho moc nenabídla, a tak se můžeme těšit na druhou. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Načešice v závěru dvakrát udeřily

Ve druhé půli se pokračovalo v nastoleném tempu. Oba týmy si vypracovaly jednu velkou šanci, ale ani v tomto případě se skóre neměnilo. Zápas, který mířil k bezbrankové remíze, dostal rozuzlení až v posledních minutách hry. Hosté získali po sporné situaci přímý volný kop v dobré pozici a střelou k tyči se v 92. minutě trefil útočník Filip Jirásek. Domácím už nezbývalo nic jiného, než se pokusit v nastavení vrhnout všechny síly do útoku a hrát vabank. Hosté se díky otevřené hře v 94. minutě dostali do brejku, což dokončil druhým gólem Filip Jirásek, a tak lídr opět neztratil žádný bod. Druhý poločas nabídl dost žlutých karet a po zápase byly k vidění konflikty.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Podali jsme jednoznačně nejlepší výkon na jaře. Soupeře jsme nepouštěli do žádných velkých šancí, celý tým dřel na sto procent. Stále nám chybí góly, pokud bychom proměnili šance, dopadlo by to jinak. Prohra gólem v poslední minutě po takto odmakaném zápase strašně bolí, musíme jít dál a navázat na tento výkon v dalším zápase.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Náš výkon po celý zápas nebyl moc dobrý, ale opět se ukázala síla našeho mužstva, když jsme utkání již poněkolikáté v závěru dokázali zvrátit na naši stranu.



Sestavy


SK Chrast
J. Tatíček [-] - L. Friček [-] (63. D. Nevole [-] ) , J. Plosza [-] , Z. Linhart [-] (77. P. Borecký [-] ) , T. Šiba [-] , M. Rejfek [-] , M. Drahoš [-] , D. Málek [-] , J. Cimburek [-] , T. Nevole [-] , T. Kratochvíl [-] (88. M. Vágner [-] )

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - A. Jirásek [-] (89. L. Heřmanský [-] ) , F. Jirásek [-] , O. Pilný [-] , A. Jirásek [-] (74. M. Tomčík [-] ) , M. Netáhlo [-] (87. M. Žák [-] ) , V. Svoboda [-] (56. J. Čížek [-] ) , M. Svoboda [-] , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-] , T. Tlapák [-]

ŽK: 67. M. Rejfek , 82. M. Drahoš , 90. J. Plosza - 24. T. Tlapák , 77. J. Čížek , 90. Š. Kramařík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HLOUŠEK Zdeněk - ŠMAHA Martin, ŠEBEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Neporažené Načešice nedají Chrasti ani čuchnout.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů