Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:2
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

30.04.2023 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hráči Slatiňan potrestaly špatný závěr Kočí


4

Zápas přinesl několik šancí na obou stranách. Terén byl naprosto ideální pro fotbal, takže si nikdo nemohl na nic stěžovat. Kočí je doma zatím neporažené, ale naopak venku mají tři prohry ze tří. Kočí dostalo za tři zápasy 15 branek, což jim značně pokazilo skóre v obdržených brankách, jelikož bylo druhým celkem s nejmené obdrženými góly. Kočí je na pátém místě, kde bojuje s Horním Bradlem. To samé v jarní části sezóny potkává Slatiňany, které doma braly pokaždé tři body, ale venku nevstřelily ani jednu branku. Přesto se dalé snaží oddálit od sestupu do nižší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačně vyhraný poločas Slatiňan

Nedělní krásné počasí vedlo k dobrému terénu hřiště. Po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího začali velice aktivně domácí, kteří si vypracovávali jednu šanci za druhou. Už v 8. minutě byl prověřen hostující brankář Dostál, který musel po sólové akci Farkaše zasahovat na dvakrát. Poté přišla jedna větší šance hostí za celý první poločas, když musel hostující brankář Teplý vykopávat míč nohou, který letěl po zemi k levé tyči. Ve 24. minutě trefil Farkaš z velké dálky brankovou konstrukci, na kterou se Dostál jen podíval a poté si odražený míč vzal do svých rukou. O chvíli později přišel skvělý reflex Dostála, jenž vyrazil míč na rohový kop. Ve 30. minutě se domácí radovali z prvního gólu. Kapitán Semenec vypálil z 25 metrů přesně k levé tyči a brankář Dostál se natahoval marně. Minutu před koncem mohl potrestat Farkaš chybu hostujícího obránce, jelikož jako poslední hráč ztratil míč a poté přišel souboj, který rozhodil Farkaše a ten pouze minul bránu. Do kabin šly Slatiňany s vedením o jednu branku.

Rychlé srovnání Kočí nakonec nestačilo

Do druhého poločasu naskočili hosté s velkou chutí a jiným rozestavením, což jim velice pomohlo, protože měli o jednoho útočníka vepředu navíc a to dělalo domácím velké problémy. V 53. minutě přišel rohový kop, který si vzal do parády Budínský, ale střela skončila na horní konstrukci brány. V 61. minutě zahrávalo Kočí rohový kop. Míč do vápna poslal Budínský, ve vápně vzniknul velký závar a chumel hráčů, a protože nikdo z hostujících hráčů nedokázal míč odkopnout, tak toho Lamberský využil a z velké blízkosti poslal míč do sítě. Stav zápasu srovnán na 1:1. Po dvou minutách se hosté radovali podruhé. Po chybě domácí obrany byl zcela neobsazený Janko, který neměl se zakončením sebe menší problém a poslal Kočí do vedení. O chvíli později se do velké šance dostali domácí, jenže špatná střela Farkaše trefila dobře připraveného Dostála, který byl vyběhnutý mimo bránu. V 70. minutě se dostal do velké šance Motyčka, jenž z velké blízkosti přestřelil. Závěr zápasu byl v roli Slatiňan. V 82. minutě dostal přesnou přihrávku Tomáš Borovička, který utekl hostující obraně a k tomu si obešel brankáře Dostála, jenže ani skluz Nepovíma na brankové čáre nepomohl k zablokování střele do prázdné brány, a tak Slatiňany srovnaly na 2:2. V 88. minutě přišel rohový kop domácích, který byl rozehrán nakrátko. Opavský po rozehrávce poslal míč přímo do vápna, kde číhal kapitán Semenec a z první poslal míč za záda Dostála. Tímto se dostaly domácí do vedení 3:2. Kočí poté začalo hrát vabank. Už i Dostál šel kopat přímý kop na půlku hřiště, a tak poslal míč do vápna, jenže míč byl odražen k domácímu hráči, který poslal Farkaše do samostatného úniku přes půlku hřiště. Farkaš se zbytečně zahnal skoro k rohovému praporku, ale se štěstím poslal míč z úhlu do prázdné brány, přestože se Dostál pokoušel vykopávat míč z čáry, ale pouze do vlastní brány. Zasloužený konec pro Slatiňany poté, co Kočí fyzicky odpadlo.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Petr Semenec - Záložník: Do utkání jsme vstoupili aktivně. Soupeře jsme nepoustěli do brankových příležitostí, nicméně jsme naše šance nevyužívali. Po změně stran se obraz hry diametrálně změnil. Soupeř z Kočí nás nepouštěl k míči a prvních dvacet minut byl na hřišti jen jeden tým. Nakonci zápasu nám zbylo více sil a i proto se nám podařilo vstřelit další dvě branky, kterými jsme zápas otočili na svoji stranu.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Na zápas nás přijelo strašně málo. Do zápasu jsme šli s tím, že soupeř je mnohem běhavější, což se potvrdilo. Začal nás pressovat a první poločas jasně patřil jim, jelikož jsme se k ničemu nemohli dostat. Po poločasové pauze jsme byli více při chuti a to se ukázalo hned ze začátku dvěma góly. Poté, co jsme dokázali zápas otočit, tak jako tým jsme hráli více dopředu a nemysleli na obranu, tudíž přišla otočka v posledních minutách pro Slatiňany a my jsme už neměli fyzicky na to zápas znovu otáčet.

Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - J. Borovička [-] , T. Borovička [-] , D. Farkaš [-] , D. Slavík [-] , T. Janoušek [-] , P. Semenec [-] , S. Opavský [-] , R. Kollert [-] , F. Harsa [-] (82. L. Slavík [-] ) , P. Venzara [-]

Kočí
P. Dostál [-] - P. Budínský [-] , D. Janko [-] , M. Blažek [-] (30. R. Lamberský [-] ) , M. Motyčka [-] , O. Nepovím [-] , P. Capoušek [-] (60. P. Šára [-] ) , D. Kudrnka [-] , L. Štursa [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 41. D. Slavík , 90. D. Farkaš - 32. O. Nepovím , 32. P. Budínský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Jiskra Heřmanův Městec B 8 35:7 24
2 SK Chroustovice 8 24:7 21
3 FK Kameničky 8 24:9 18
4 Kočí 7 21:11 13
5 SK Tuněchody 8 12:26 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Salfický 12
2 Jaroslav Kroutil 9
3 Michal Straka 8
4 Jan Pertlík 7
5 Jan Pilař 7

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 31 63,3% 0
2 Venca Likeš 25 51,0% 0
3 Jiří Novotný 24 49,0% 0
4 Radek Hruška 22 44,9% 0
5 Miroslav Novotný 18 43,9% 0

Zobrazit celou tabulku