1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný Pospíšil pomohl Chroustovicím k utrápené výhře


Branky


3

Chroustovice po odloženém zápase proti Kočí měly týdenní pauzu, a tak chtěly navázat na dobré jarní výsledky další výhrou, což se povedlo, přestože v průběhu týdne přišly vlivem zranění a nemocí o šest svých hráčů. Chroustovice v jarní části ještě neprohráli, čímž se vzdalují od sestupových příček. Naopak Krouna stálé sídlí na posledním místě tabulky, jelikož má pouze osmnáct vstřelených branek, což je jeden gól na jeden zápas. Ztrácí dva body na předposlední Ronov nad Doubravou, ale nutno podotknout, že mají o zápas méně. V příštím zápase vyzvou trápící se Horní Bradlo, které na jaře nevyhrálo ani jeden zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance potrestaly Chroustovice dvěma góly

Utkání už předem nasvědčovalo litý boj na nerovném a deštěm zkrápěném trávníku. Prvních pět minut ukázalo, jak se bude celý zápas vyvíjet. Hned od úvodu se borci z Krouné prezentovali tvrdou a dynamickou hrou, ze které si vytvořili velmi slibné šance. Nebýt hostujícího brankáře Pospíšila, tak by se domácí ujali brzkého vedení. Do 25. minuty trval tlak, kterým Krouna zavřela hosty na jejich polovině a nutila je pouze k dalekým a mnohdy zoufalým odkopům. Šance přicházely ze všech prostorů, ale Stodola, Svatoň ani jeden z aktivních Bělských nedokázali překonat fantastického Pospíšila, který měl svoji svatyni pečlivě uzavřenou. Ve 26. minutě se projevilo nedáš dostaneš. Střílený přímý kop Dvořáka zasáhl křižujícího Šotolu do zad a ten tak uklidil míč do proti pohybu brankáře Zástěry, a tak se Chroustovice ujali vedení 0:1. Rozhozenou Krounu stihl o pět minut později potrestat Dostál, jenž propadnutý míč z rohového kopu dokázal procedit pod nohy Zástěry do brány. Po druhé brance se vše vrátilo do zajatých kolejí. Krouna neproměňovala své šance a do kabin se šlo za stavu 0:2.

Ve druhém poločase stihla Krouna pouze snížit výsledek

Krouna ve druhém poločase prolomila brankovou bezmoc, kdy z úhlu vyzrál na hostující obranu kapitán Svatoň. Tlak pokračoval a domácí cítili šanci poslepované Chroustovice porazit. Brankář Pospíšil však předváděl dál svoji One Man Show a hlavně díky němu si Chroustovice odvezli z horké půdy tři body. Dokonce zápasu se neustále domácí tlačili do několika příležitostí, ale na vyrovnávající branku do nestačilo. Pospíšil se po zápasu dočkal poděkování nejen od svých spoluhráčů, ale i od trenéra hostí, což bylo krásným projevem FairPlay, které se neslo celým utkáním, i když se jednal pro oba týmy důležitý zápas.



Ohlasy k zápasu



SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Dnes to bylo utkání promarněných šancí domácích. Fotbalisté Krouné ukázali týmového a bojovného ducha, ale bohužel pro ně neměli štěstí v koncovce. Když by to štěstí, ale mít mohli, tak jim vše překazil brankář Pospíšil. Toho za tohle bude muset pokladník pozvat na pivo.



Sestavy


TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - P. Svatoň [-] , J. Novák [-] , P. Bělský [-] , M. Nekvinda [-] , M. Zástěra [-] , D. Bělský [-] , M. Černý [-] , J. Volf [-] , V. Horník [-] , J. Stodola [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - D. Dostál [-] , T. Daněk [-] , P. Střasák [-] , A. Bečička [-] , D. Šotola [-] , J. Rejman [-] , J. Pekárek [-] , J. Koreček [-] , D. Besperát [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 10. J. Stodola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Bohumil - ŠMAHA Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích