Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra Načešic proti mladému týmu ze Slatiňan


Branky


4

Lídr soutěže z Načešic doma nechal úplně vše, a tak vysokou výhrou berou tři body do tabulky. Naopak Slatiňany, které jsou mezi posledními příčkami, se tak soustředí na další zápas, jelikož ho sehrají s Chrastí a tady budou muset bodovat oba týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo vytvořených šancí Slatiňan potrestal Pilný

Hráči Načešic na nic nečekali a od začátku vlétli na svého soupeře. Začali si vytvářet několik zajímavých šancí. Slatiňany se víceméně jen bránili a čekali na rychlé protiútoky. Domácí pálili jednu střelu za druhou. Z toho jedna skončila na tyči a poté několika zákroky podržel svůj tým Fiedler. Poté co hosté přečkali všechny šance, tak se dostali na brankové příležitosti i oni. Kdy jeden ze záložníků nakopl dlouhý balón, který přelétl domácí stopery a hostující útočník Kellner šel sám na brankáře, jenže jeho střelu chytil Gajdošík, a tak stav zůstal stále nerozhodný. Za chvíli se stav měnil, když se ve 31. minutě prosadil Pilný, který po odraženém míči poslal střelu pod břevno a vsítil tak první branku zápasu. Do šaten se šlo za stavu 1:0.

Třemi góly v druhém poločase si Načešice pojistili výhru

Do druhého poločasu vstoupili Slatiňany aktivně a snažily se s výsledkem něco udělat. Hru na chvíli vyrovnaly, ale žádnou šanci si nevytvořily, a tak domácí začali navyšovat svůj náskok. V 51. minutě se po špatné rozehrávce hostí k míči dostal domácí hráč, který prvním dotykem poslal přihrávku na Filipa Jiráska a ten sám před bránou pohodlně uklidil míč do sítě, tudíž stav 2:0. Svoboda v 75. minutě navýšil vedení o tři góly, když se ocitnul na zadní tyči a přízemní centr doklepával do prázdné branky. Domácí také po faulu zahrávali penaltu, jenže tu skvělým zákrokem vytáhl Fiedler na tyč a zachránil hosty od další obdržené branky. V 78. minutě Fiedler inkasoval po čtvrté, když si domácí hráč navedl míč na střed a nepříjemnou střelou na bránu prověřil brankáře, jenže ten pouze střelu vyrazil a Heřmanský z blízka dorazil balón do sitě. Domácí zaslouženě zvítězili 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a prakticky okamžítě měli zápas pod kontrolu. Měli jsme spoustu šancí a nebýt brankáře hostů, tak mohl být výsledek výraznější. Musíme takhle pokračovat dál.

Spartak Slatiňany B
Matyáš Vích - Záložník: Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce jsme čekali velmi složité utkání. O to víc, když ve stejný čas hrálo i naše áčko, tudíž chybělo pár hráčů. Museli jsme si vypůjčit dva kluky z dorostu, kterým děkujeme. V utkání jsme si vypracovali pouze jedinou gólovou příležitost, jinak nás domácí celý zápas zatlačili na naší půlku a my se jen bránili. Chtěli jsme to soupeři více znepříjemnit, ale to se nepovedlo, naopak můžeme být rádi, že domácí nedali ještě více branek. Musíme se pokusit bodovat v dalších zápasech. Soupeř tedy zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - F. Jirásek [-] (78. M. Žák [-] ) , O. Pilný [-] (69. J. Čížek [-] ) , J. Kopecký [-] (43. L. Heřmanský [-] ) , M. Netáhlo [-] , V. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] (77. A. Jirásek [-] ) , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-] , T. Tlapák [-] , A. Jirásek [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - S. Opavský [-] , A. Kellner [-] (70. Š. Dorazil [-] ) , D. Farkaš [-] , P. Semenec [-] , M. Vích [-] , J. Kolář [-] , V. Stryka [-] (46. J. Preisler [-] ) , D. Slavík [-] , P. Venzara [-] , J. Rulík [-] (58. L. Slavík [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šebek Miroslav - ŠEPS Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Načešice doma potvrdí roli favorita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů