2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ronov nad Doubravou po těsné porážce s Křížanovicemi stále zůstávají na posledním místě


Branky


4

Ronov, který potřebuje body jako sůl, tak tento zápas nedotáhli do úspěšného konce. Výhru Křížanovic pečetil nakonci zápasu Jan Pilař. Důležité tři body si doma nechávají Křízanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ronov nad Doubravou si tak dlouho koledovali až dostali

Oba týmy nastoupili do zápasu velmi aktivně a prvních dvacet minut se hrál bojovný a útočný fotbal. Vše vygradovalo ve 21. minutě, kdy po špatném výběhu domácího brankáře a sérii odrazů, se do míče opřel Sehnoutka a zavěsil míč přímo pod břevno. Od té doby začal Ronov dost kazit a dopředu byl naprosto bezzubý. Ve 35. minutě vystřelil výstavní trefu Faltys, který dorovnal stav zápasu na 1:1 a zápas začal od znova. Útočná hra domácího týmu stále nabírala na obrátkách a jenom se štěstím šli hosté do šaten za remízového stavu.

Gól v posledních minutách přivedl Křížanovice k výhře

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako skončil ten první. Domácí se stále více a více tlačili dopředu a snažili se zápas zvrátit ve svůj prospěch, přestože se hosté bránili, co to šlo. Hráči obou týmů skvěle blokovali střely a bojovali o každý míč. V druhé půli si Ronov zaútočil, dá se říci, pouze dvakrát. Veškerá hra se odehrávala na půlce hostí, kdy odolávali jednomu útoku za druhým. Snaha domácích byla k něčemu platná, jelikož se v 83. minutě po rohovém kopu prosadil hlavičkou Pilař J. Poté se hra velice otevřela. Pár minut po vstřeleném gólu měli domácí další obrovskou šanci, kde úřadoval skvěle chytající Mrázek.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: V prvním poločase víceméně vyrovnaná hra, kdy šli hosté do vedení, ale dokázali jsme vyrovnat. Druhý poločas byl z naší strany podstatně lepší. Soupeře jsme zatlačili a odměnou nám byl vítězný gól pár minut před koncem.

SK Ronov nad Doubravou
Jan Široký - Obránce: Prvních dvacet minut jsme hráli opravdu dobře. Bojovali jsme, doplňovali jeden druhého, dobře dostupovali útočící hráče a byli jsme za to odměněni gólem. Bohužel od té doby jsme přestali hrát, nikdo se nenabízel, pouze jsme jen bránili, což se nakonec podepsalo na výsledku. Musíme se z takových zápasů poučit, protože jinak nemůžeme ani pomýšlet na udržení se v okresní soutěži.



Sestavy


Křižanovice
D. Košárek [-] - J. Pilař [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] - J. Faltys [-] , M. Novák [-] , D. Prokop [-] - O. Prokopchuk [-] (74. J. Janeček [-] ) , T. Stryka [-] (81. D. Košárek [-] ) , O. Pilař [-] (87. T. Rejl [-] ) -

SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - M. Spěvák [-] , D. Sehnoutka [-] , V. Klug [-] , D. Čarný [-] , J. Kasal [-] (73. J. Piskač [-] ) , J. Spěvák [-] , J. Žítek [-] , J. Široký [-] , V. Petžílka [-] , J. Spěvák [-]

ŽK: 90. J. Janeček .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - KOSINA Matěj, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Ronov v nové sezóně prokazuje schopnost střílet hodně gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích