1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas mezi Chroustovicemi a Chrastí dopadl dělbou bodů


Branky


5

Zápas, který měl pro oba týmy cenné body, ale každý se rozešel s jedním bodem. Terén nebyl uplně dokonalý jinak by padlo více gólů. Chrast, která obdržela v této lize nejvíce gólů, se tak nadále drží o dva body před Chroustovicemi. Chrast po rekonstrukci hřište sehrají všechna jarní utkaní na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák před poločasem zajistil remízový gól

Do utkání vstoupili domácí velmi aktivně, když v prvních deseti minutách mohl skórovat Brychnáč, jenže jeho kličku hostující brankář přečetl. Aktivita Chroustovic nadále nabývala na intenzitě a to když se po standartní situaci z pravé strany objevil v malém vápně osamocený Dostál, který v zakončení rybičkou neskóroval. Po nevyužitých šancí se hosté vzchopili a začali hrát aktivněji. Kolmici, kterou Chrast vedla po pravé lajně podcenila obrana domácích a míč propadl až za obranu, kdy se na brankáře řítila dvojice útočníku, kteří akci sehráli do prázdné brány. Chrast se tak zásluhou kapitána Gregora ujala vedení 0:1. Po inkasovaném gólu přebrali iniciativu zápasu hráči Chrasti. Samostatný break, však nedokázali proměnit a krásnou střelu na zadní tyč, dokázal nádherným zákrokem zlikvidovat Pospíšil. Ve 44. minutě byl za hranicí vápna zfaulován Dostál a ke standartní situaci, se tak postavil kapitán Dvořák, který nádhernou křižnou střelou na zadní tyč skóroval a srovnal tak stav na 1:1. Do kabin se šlo za remízového stavu.



Bezgólový druhý poločas přivedl zápas k remíze

Do druhého poločasu začala aktivněji Chrast, která dostávala obranu Chroustovic pod tlak, ze kterého žádná větší šance nepřišla. Oba týmy chtěli zvítězit, a tak do utkání dávali vše, což mnohdy znamenalo tvrdou hru a několik menších potyček. Rozhodčí Popp byl navíc na karty značně skromný a to podpořilo tvrdost a důraz. V poslední dvaceti minutovce mohli domácí zlomit výsledek na svojí stranu. Nejprve se v malém vápnu objevil osamocený Koreček, který v zakončení před Tatíčkem neskóroval. Druhou a ještě výraznější šančí pohrdl aktivně hrající Dostál. Ten svůj nájezd z poloviny hřiště vyšperkoval kličkou poslednímu z obránců. Hostující brankář Tatíček se snažil krýt svoji svatyni, ale mladý útočník si mohl vybrat, kam míč uklidí. Normálně se hráč takových kvalit nemýlí, ale v zakončení ho zradil terén, tudíž ve vyložené šanci pouze přestřelil a stav se druhý poločas nezměnil. Oba týmy se rozešli se spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Chrast byla fyzicky dobře připravena a za dobrým výsledkem ji hnala spousta diváků. Skladba týmu a předvedený výkon neodpovídá jejich aktuálnímu umístění. Chroustovice si do začátku sezóny přinesly pohodu z přípravy a sbírají nejen cenné body, ale i zkušenosti, díky kterým se z jejich mladého týmu výhledově může stát velmi silné mužstvo, které bude v budoucnu cílit na opačný konec tabulky.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Druhý domácí zápas proti Chroustovicím začal poměrně opatrně, na obou stranách bylo k vidění velké množství nepřesností. Soupeř se dostával k zajímavým příležitostem, ale trápil se ve finální fázi.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - D. Dostál [-] , D. Šotola [-] , J. Dlouhý [-] (45. T. Daněk [-] ) , J. Rejman [-] , J. Pekárek [-] (82. J. Besperát [-] ) , J. Koreček [-] , D. Besperát [-] , J. Dvořák [-] , J. Brychnáč [-] (75. T. Tégl [-] ) , A. Bečička [-] (65. P. Střasák [-] )

SK Chrast
J. Tatíček [-] - Z. Linhart [-] , J. Plosza [-] , L. Häusl [-] (37. J. Cimburek [-] ) , M. Drahoš [-] (81. M. Dobrkovský [-] ) , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Šiba [-] , T. Nevole [-] , H. Steklý [-] (65. M. Šprongl [-] ) , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 46. A. Bečička - 59. J. Gregor , 86. J. Plosza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POPP Lukáš - PROKOP Lukáš, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů