Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

15.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice ukončily svou jízdu I.A třídou další výhrou!


Branky


1

V sobotu 17. června bylo na hřišti v Určicích odehráno poslední utkání 1. A třídy, ročníku 2022-23. Určicím vyšel tento ročník na výbornou. Za celou sezónu pouze 2x remizovaly a 2x prohrály. Díky tomu skončily v tabulce s obrovským náskokem na prvním místě. Do posledního zápasu vstupovaly z cílem udržet jarní neporazitelnost, což se podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě vyzkoušel z úhlu pozornost hostujícího brankáře Halouzka a byl z toho roh. Po čtvrthodině hry několikrát ohrozili  branku Určic hosté. Nejprve hlavičku Jana Maráka odvracela obrana na brankové čáře. Chvíli na to po rychlém protiútoku vyrážel gólman střelu Radka Maráka do bezpečí. Pak již začali úřadovat domácí hráči. Gólový účet otevřel ve 20. minutě Halouzka, který se na hranici velkého vápna uvolnil a zamířil k tyči – 1:0. Ve 23. minutě, po faulu ve velkém vápně nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop. Jeho neúspěšným exekutorem byl Krajíček. Brankář vystihl směr střely a míč za svá záda nepustil. Po půlhodině hry hostující brankář netakticky vyběhl proti Grulichovi a ten zakončoval do odkryté branky- 2:0. Prakticky hned z dalšího útoku přidal Kiška třetí branku a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Zvlášť když v závěru prvního poločasu Halouzka vybojoval míč, přihrál Slezákovi a ten z blízka rozvlnil síť za zády brankáře Kvasničáka. Určice vstoupily do druhého poločasu se třemi změnami v sestavě a dá se říct, že utkání dohrávaly na půl plynu. Gólově se již neprosadily, byť k tomu měly v 52. minutě blízko. Halouzka z úhlu trefil vzdálenější tyč Maletinské branky. Hosté se čestného úspěchu dočkali v 55. minutě. Po rohovém kopu Jedelského vyskočil v klubku hráčů v malém vápně nejvýše Michalčák a nasměroval hlavou míč do sítě. V poslední minutě utkání hlavičku Slezáka, vyhlavičkoval na roh Jedelský. Chvíli na to již vypukly velké oslavy. Určice soutěž vyhrály s impozantním náskokem 12 bodů.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] (46. M. Hýbl [-] ) - M. Grulich [-] , J. Horák [-] , A. Rus [-] , D. Němčík [-] (59. D. Vaverka [-] ) - P. Piňos [-] (46. R. Paul [-] ) , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] , V. Krajíček [-] , L. Kiška [-] (46. M. Bureš [-] ) , V. Slezák [-] -


ŽK: 85. M. Bureš - 85. L. Jedelský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOPECKÝ David - KNOLL Luděk, FRANC Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.