M. Havel 66. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidovské béčko zapnulo se Senomaty příliš pozdě


Branky


17

Senomaty hrají a budou chtít hrát na špičce tabulky. Jejich výkony tomu odpovídají a právě Berani jsou jedním z aspirantů na prvenství v soutěži. Další body mohl celek vedený Jiřím Kučerou získat v Zavidově. Domácí rezerva zaspala začátek zápasu, ve kterém hosté dominovali a získali luxusní vedení. Zlepšený výkon domácích přišel pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Žebrakovského

Od prvních minut hráli hosté více na míči a měli více ze hry. Naopak domácí se špatně dostávali do zápasu, jejich hra byla plná nepřesností a individuálních chyb. První šanci po chybě zavidovské obrany ještě vychytal Týče, ve 14. minutě se ale skóre měnilo. D. Štiller ztratil míč na polovině hřiště a Trešl poslal do náběhu R. Hůlu. Ten navedl míč po vápně, odkud ho poslal k Žebrakovskému, který zkušeně zakončil podél Týčeho - 0:1.

 

O čtyři minuty později Senomaty své vedení navýšily. Domácí obrana nedokázala odvrátit střílený rohový kop, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Žebrakovský a podruhé v utkání mířil přesně - 0:2. Poté se osmělili i domácí, ale dva úniky Horváta po straně skončily vedle. Senomaty měly další příležitosti, například Vrbata neobul střelecké kopačky. Do kabiny udeřili hosté ještě jednou.

 

Hudák poslal dlouhý míč, který nedokázal odvrátit Pšenička a Žebrakovský postupoval sám na Týčeho. Zavidovského brankáře při zakončení elegantně přeloboval a završil svůj hattrick - 0:3. V závěru poločasu ještě hledal z hranice vápna Špidra stříleným centrem v náběhu Žebrakovského, centr byl ale trochu přetažený a senomatský útočník ho jen lízl a domácí svatyni neohrozil.

Penalta na obou stranách

Druhá polovina začala zlepšenou hrou zavidovského béčka. Nejprve se ocitl v šanci Sekyra, ale míč mu na poslední chvíli ukopl vracející se obránce. Ten samý hráč mířil o chvíli později z vápna těsně vedle. Po hodině hry, kdy přišla slabší pasáž v senomatské hře, se domácí dočkali. Ve vápně byl nedovoleně zastaven Křivohlavý a sudí Fejfar ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Havel ml. a bezpečně proměnil - 1:3.

 

Ihned po rozehrání využil nekoncentrace hostí Sekyra a šel sám na bránu, ale Senomaty podržel Hornof. Ten vychytal v další šanci i mladého Bohuslava. V době, kdy byli domácí v největším tlaku, přišel brejk hostí a po nedovoleném zákroku v zavidovském vápně se kopala penalta i na druhé straně. Míče se chopil R. Hůla a přesným zásahem stanovil finální podobu výsledku - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, náhradní brankář: Naše výkony jsou jako na houpačce. Po otočení zápasu v Pustovětech doma předvedeme nezodpovědný, nesoustředěný výkon. Než se vzbudíme, tak prohráváme o dvě branky. Když pak snížíme, tak je nás najednou plné hřiště, ale to už bylo pozdě. Je potřeba se soustředit od začátku.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: První poločas jsme předvedli výborný výkon. Drželi jsme míč, soupeře jsme k ničemu nepustili. Hráli jsme dobře kombinačně, měli jsme náběhy za obranu a o poločas vedli o tři góly, další tutovky jsme ještě neproměnili. Ve druhém poločase jsme hráli také dobře, přicházely další šance, ale potom jsme začali zbytečně nakopávat, měli jsme slabší pasáž a koledovali si o gól, který jsme dostali z penalty. Vzápěti jsme ale přidali další branku a zápas jsme uhráli. Celý tým musím za tento výkon pochválit, zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
V. Týče [-] - J. Křivohlavý [-] , M. Horvát [-] (57. M. Havel [-] ) , T. Diepold [-] (79. M. Šíma [-] ) , E. Pšenička [-] , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] (75. T. Urban [-] ) , J. Knor [-] (57. V. Bohuslav [-] ) , M. Zuda [-] , D. Štiller [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - M. Komín [-] , R. Trešl [-] (75. J. Šnídl [-] ) , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] , L. Vrbata [-] (74. F. Kotrč [-] ) , J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , M. Špidra [-] , R. Hůla [-]

ŽK: 45. A. Sekyra - 27. L. Vrbata .
Hráči zápasu: L. Mácha , L. Žebrakovský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fejfar Jakub - JASANSKÝ Petr, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Budete to vyrovnané utkání a záleží jak domácí posílí z A mužstva, ale přesto veřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Rezerva Zavidova za mě vždy platila za hodně silný tým. V tomto zápase už navíc bude po zápase "áčka", které hraje v sobotu. Senomaty mají delší dobu stejný tým, který je konsolidovaný a má svoji kvalitu. I protože áčko Zavidova bude mít už po zápase, vidím to na výhru domácích.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů