Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes potvrdila proti Čisté roli favorita


Branky


17

Velmi těžký zápas měli před sebou fotbalisté z Čisté, kteří mají na kontě pouhý bod. Jakýkoliv další by byl z půdy Kněževsi obrovským úspěchem. Domácí ale měli jasný cíl a ten se jmenoval vítězství. Na proměněnou penaltu Vrábíka našli hosté odpověď, ale na další branky domácího celku už nikoliv, a tak všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól byl málo

Zkušený tým na jedné straně proti outsiderovi soutěže na straně druhé. Domácí potvrzovali roli favorita od první minuty a podle toho také vypadal průběh zápasu. Kněževes šla do vedení z penalty, kterou proměnil přízemní střelou k levé tyči Vrábík - 1:0. O tři minuty bylo srovnáno. Čistá se prosadila kací po pravé straně, odkud doputoval míč na hranici vápna na kopačku nehlídaného J. Votroubka staršího a ten zkušeně zakončoval ke vzdálenější tyči - 1:1.

 

Po vyrovnávací brance nastala pro domácí nepříjemnost v podobě svalového zranění brankáře Procházky, za kterého naskočil M. Vršecký. Ve 25. minutě získala Kněževes vedení zpět na svou stranu. Přímý kop posadil Vrábík na hlavu Plačka, který nikým neatakovaný v náběhu mířil přesně - 2:1. Po půl hodině hry dostal ze středu hřiště míč mezi obránce Šíma a střelou z prvního dotyku navýšil vedení - 3:1.

 

Domácí se prosadili ještě jednou. Po zaváhání čisteckého beka u lajny přišel centr, který skončil na spojnici. Od té se odrazil míč na hranici kruhu velkého vápna, odkud zakončoval přízemní střelou jeden z domácích hráčů. Jeho pokus Kratochvíl vyrazil pouze do míst, kde stál s dorážkou připravený sváteční střelec Žemlička - 4:1. První polovina tak nabídla jasnou převahu Kněževsi, která získala přesvědčivé a vysoké vedení.

Dohrávalo se

Druhý poločas nabídl pomalejší tempo a většinové držení míče domácích. Ti se dostávali do dalších šancí, ale neproměňovali. V jednom případě překombinovali útočnou akci Šíma s Křížem, kteří místo jednoduchosti vymýšleli a to se jim vymstilo. Po hodině hry Kněževes své vedení navýšila. Vrábík poslal dlouhý míč za obranu, kam si naběhl Kříž a podél Kratochvíla přidal další branku - 5:1.

 

Domácí si vedení hlídali a utkání spíše jen dohrávali. Čistá přišla ještě jednou s gólovým zápisem. Nepovedenou rozehrávku přečetl J. Votroubek starší, který posnul míč na svého syna Jiřího. Ten prošel přes bránící hráče, přiklepl míč spoluhráči, který našel na druhé straně vápna úplně volného Denka, který zakončil přesně ke vzdálenější tyči - 5:2. Poslední slovo měla přeci jen Kněževes. Přímý kop a kdo jiný než kapitán Vrábík. Ten svou levačkou poslal míč přes zeď přímo do pravého horního rohu a stanovil tak konečné skóre zápasu - 6:2.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, obránce: Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Čistá přijela pouze v jedenácti lidech. Máme zkušený tým a od první minuty jsme drželi více míč na kopačkách a měli více ze hry. Z penalty jsme šli do vedení, soupeř ale z protiútoku srovnal. Do poločasu jsme přidali další tři góly a druhý poločas se spíše jen dohrával. Měli jsme hodně šancí, vítězství mohlo být daleko vyšší.




Sestavy


FK Kněževes
P. Procházka [-] (17. M. Vršecký [-] ) - T. Šíma [-] , J. Žemlička [-] (59. M. Čácha [-] ) , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , J. Kříž [-] , V. Kyncl [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Průcha [-] , J. Votroubek [-] , P. Schuh [-] , R. Wittmann [-] , L. Milan [-] , A. Lauber [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , A. Votroubek [-] , D. Denk [-]

ŽK: 39. A. Lauber , 50. J. Votroubek , 85. P. Schuh .
Hráči zápasu: J. Vrábík - J. Votroubek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - JASANSKÝ Petr, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po vítězství v Pavlíkově domácé připišou další třo body do tabuůly OP.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Další souboj dvou týmů, které nutně potřebují naplno bodovat, aby se jim dýchalo o trochu lépe. Čistá se stále nedokázala vyrovnat s odchodem Dušičky a i když se poslední zápasy zvedá, na zkušenost týmu kolem Honzy Vrábíka to těsně stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích