Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká domácí výhra! Tuchoraz - Velký Osek 4:1


11

Tuchoraz na svém hřišti přivítala favorita z Velkého Oseka. Ovšem každý, kdo hrál s týmem, který sídlí nedaleko Českého Brodu, ví, že hrají výrazně lépe, než napovídá postavení v tabulce. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Je to dobrý, trenére

Začátek zápasu patřil Tuchorazi. Vysoký presink dělal hostujícímu týmu problémy a dařil se přetavit ve vstřelené branky. 

Hned v první minutě se trefil domácí Borovička a početná fanouškovská základna Tuchorazi mohla křepčit poprvé.

V 17. minutě navýšil vedení Jakub Pokorný a zakončil tak povedenou dvacetiminutovku domácího výběru.

Ze zimního spánku se poté začal probouzet i tým z Velkého Oseka. Když už to vypadalo, že trefí kontaktní branku, přišel tvrdý boxerský direkt v podobě branky na 3:0, resp. 0:3.

Domácí Vostrovský ve 37. minutě srazil sebevědomí osečáků na zem, když zvýšil již na 3:0.

Hlavně aktivně

Do druhého dějství udělali oba trenéři změny. Domácí trenér poslal na hřiště Moravce. Hostující kouč hned trojici hráčů - Černého, Tvrzníka a Mareše.

I tak měl na začátku poločasu více ze hry domácí tým. Sérii šancí se proměnit nepodařilo, což umožnilo Velkému Oseku utáhnout otěže. 

Velký tlak se povedl proměnit v branku Karbana, který v 71. minutě snížil na 1:3.

Utkání bylo zdramatizováno. Domácí dramaturg Vopařil však v 83. minutě odmítl zápletku, když zvýšil na 4:1 a zápas tak rozhodl. 

Více se již nestalo a utkání tak skončilo výhrou domácí skvadry 4:1.

Nejen s prohrou, ale i se zraněními 4 hráčů základní jedenáctky se bohužel musí do příště vypořádat hostující trenér. Nepříjemná komplikace před utkáním o první místo.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Hráč Patrik Beran: Dnes jsme na našem hřišti přivítali papírově silného soupeře. Všichni jsme si uvědomovali, že je již potřeba zabrat a získat tak nějaké ty body. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, napadali vysoko a snažili se soupeři znepříjemnit zápas co nejvíce to šlo. Díky dobré hře a vysoké aktivitě všech kluků na hřišti jsme šli do kabin za pozitivního stavu 3:0. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme vstoupit aktivně, neboť výsledek byl pozitivní, ale nebezpečný. To se nám podařilo a pár šancí přišlo, ale bohužel žádná neskončila gólem, který by zápas uklidnil. Soupeř zvýšil tlak, dal kontaktní gól a my se zbytečně zatáhli a dali tak prostor pro zdramatizování zápasu, což se soupeři dařilo. V posledních minutách zápasu se nám podařilo dát na 4:1 a zápas tak uklidnit. Jako pozitivní hodnotím, že se nám podařilo proměnit první šance, střelbu ze středí vzdálenosti a celkový přístup kluků na hřišti. Bylo vidět, že jeden maká za druhého, jsou koncentrovaní a dodržují disciplínu. Do dalších zápasů je potřeba zapracovat na koncentraci až do úplného konce zápasu a zvýšit počet střel na soupeřovu bránu.

FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: Do utkání jsme vstoupili naprosto katastrofálně, kdy již v 17. minutě jsme prohrávali 2:0. Kolem 25. minuty jsme se začali dostávat do zápasu, ale bohužel jsme dostali třetí branku. V druhém poločase jsme měli místy až drtivý tlak, ale v tomto zápase nám bohužel nebylo přáno. Kromě ztráty bodů jsme v zápase přišli i o čtyři hráče základní sestavy, kteří nám budou chybět v příštím důležitém zápase (Novák Z., Koška M., Řehák, Sodoma), takže budeme muset sáhnout do béčka a dorostu.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - D. Jurka [-] (64. V. Vopařil [-] ) , M. Vostrovský [-] , P. Šafář [-] (57. J. Matoušek [-] ) , D. Borovička [-] , A. Kliment [-] , L. Kadeřábek [-] (46. J. Moravec [-] ) , P. Doležel [-] , R. Nývlt [-] , J. Pokorný [-] , M. Hozman [-]

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - M. Koška [-] (46. A. Tvrzník [-] ) , L. Lylo [-] (65. J. Koška [-] ) , J. Karban [-] , S. Karban [-] , F. Řehák [-] (46. J. Mareš [-] ) , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Z. Novák [-] (46. M. Černý [-] ) , Š. Šmiřák [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ŠIMŮNEK David (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích