P. Škopek 21.
P. Škopek 38. (p.)
2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva rozdílné poločasy! Libodřice - Zásmuky 2:3


Branky


21. P. Škopek , 38. P. Škopek (p.) - 58. P. Pavlík (p.) , 70. L. Martínek , 86. Z. Vokáček
13

Fotbal je občas krutý sport. Když si oba týmy zaslouží bod, končí to výhrou jednoho z nich. Přesně tak tomu bylo i v tomhle zápase. Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominance

Stoprocentní nasazení. Domácí Libodřice vlétly na svého soka. Všude byli první. Do každého souboje šli na na 110 %.

Odměnou jim byl gól v 21. minutě, kdy domácí Škopek vyzrál na Terče v hostující bráně. 1:0

Libodřičtí však nepolevili. Ve 38. minutě se trefil z penalty znovu Škopek a bylo ještě veseleji. 2:0

Hostující tým se lehce oklepal až v závěru poločasu, kdy Sobotku v dobré šanci vychytal Hradecký.

Do kabin se tak šlo za pověstného stavu 2:0 pro domácí výběr.

 

 

Obrat je na světě

Hostující trenér nabádal hráče, že nic není ztracené. Do druhé půle udělal jednu změnu. Rychlík Chábera nahradil Petra Martínka. Poločas začal v klidném tempu. Zlomový moment byla panalta v 57. minutě. S penaltou, která vznikla po nedorozumění domácího obránce s brankářem, si poradil Pavlík a rázem to bylo o gól.

Šťestěna se tímto definitivně odvrátila od Libodřic a do konce zápasu se již neukázala a oblékla dres Zásmuk. 

Penalta nakopla Zásmuky. V 70. minutě bylo srovnáno. Střídající Chábera dostal balón do křídla, krasně se uvolnil a předložil balón do druhé vlny Lukáši Martínkovi, který srovnal na 2:2.

Znovu se měnilo skóre v 86. minutě. Lukáš Martínek vnikl do velkého vápna soupeře a předložil míč Vokáčkovi, který trefil branku na 3:2 z pohledu svého týmu. 

V závěru utkání vrhli domácí všechny síly do útoku. Pamatujete, jak jsme mluvil o šťestěně? Domácí v poslední minutě nastřelili spojnici břevna a tyče.

Zásmučtí záverečný tlak přežili a po bravůrním obratu si odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: V dnešním utkání jsme soupeři doslova darovali tři body. V poločase jsme vedli 2:0 a asi si mysleli že už je po zapase. Bohužel vlastními chybami jsme soupeři dovolili vstřelit tři branky, a i když jsme se i my vytvořili několik slibných šanci ke vstřeleni branky, gól jsme už nedali. Buď jsme situace špatně řešili nebo se od nás odklonilo štěstí. Myslím, že jsme si tentokrát prohrát nezasloužili, ale takový je zkrátka fotbal.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: První poločas byli domácí lepším týmem na hřišti. Od první minuty nevypustili žádný souboj a žádný balón pro ně nebyl ztracený. Po zásluze v poločase vedli 2:0. My se do první gólové příležitosti dostali až v závěru prvního poločasu, když po pěkně akci zakončoval Sobotka, kterého vychytal Hradecký. V poločase jsme si řekli, že není nic ztraceného, že musíme změnit přístup. Došlo k jednomu střídání a přeskupení na hřišti. V 57' minutě došlo k nedorozumění domácího brankáře s obráncem a byla z toho penalta, kterou proměnil Pavlík. Od té chvíle jsme začali přebírat iniciativu. Střídající Chábera dostal balón do křídla, krásně se uvolnil a předložil balón do druhé vlny Lukáši Martinovi, který srovnal na 2:2. Třetí gól přišel v 86 minutě, když Lukáš Martínek zatáhl balón do vápna, přenechal ho Vokačkovi, a ten ho krásně uklidil na zadní tyč. V závěru utkání domácí vrhli všechny síly do útoku a v 92 minutě nastřelili spojnici břevna a týče. Závěrečný tlak jsme přežili a vezmeme důležité body.



Sestavy


FK Libodřice
M. Hradecký [-] - M. Matějka [-] (80. L. Lanc [-] ) , P. Škopek [-] , J. Košík [-] , L. Pohanka [-] , M. Hovorka [-] , M. Beníšek [-] , V. Patočka [-] (74. F. Šafránek [-] ) , T. Němec [-] , P. Batelka [-] , F. Krejčí [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] , P. Pavlík [-] , L. Martínek [-] , P. Martínek [-] (46. O. Chábera [-] ) , F. Jonáš [-] (67. M. Čapek [-] ) , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , P. Pěkný [-] , J. Hanzl [-]

ŽK: 62. T. Němec - 52. P. Pavlík , 78. M. Čapek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VLK Karel - MLÁZOVSKÝ David (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů