Souboj o čelo tabulky! Červené Pečky – Kouřim 6:0


Branky


19. L. Křelina , 31. L. Zientek , 38. J. Maršík , 40. J. Svoboda , 55. L. Zientek , 73. J. Svoboda (p.)
17

Páteční odpoledne nabídlo souboj nejlepších týmů soutěže. Kouřim, která do té doby neztratila jediný bod, dorazila na hřiště sedmibodových Červených Peček. Očekávalo se vyrovnané utkání, avšak průběh byl zcela jednoznačný. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za poločas

Prvních 15 minut bylo utkání zcela vyrovnaným partem, nicméně poté hosté vyklidili pole a začalo úřadovat domácí mužstvo. Oponu gólového představení roztáhl hrající trenér domácích Křelina v 19. minutě. Na 2:0 zvýšil v 31. minutě výborně hrající Zientek. Hosté se už pomalu začali smiřovat s první prohrou v sezoně. Akcie domácích poté ještě zvedl devatenáctiletý Maršík. Ve 38. minutě svítilo na výsledkové tabuli 3:0 pro domácí.

6 branek

Druhé dějství začalo v poklidnějším tempu, avšak taktovku zápasu držela stále skvadra domácích. V 55. minutě se trefil domácí Zientek a pověstný „bůr“ byl na světě. Iniciativa byla zcela na straně Červených Peček. Červenopečečtí pálili jednu šanci za druhou, rozdíl mohl být klidně vyšší, ale buď byl proti brankář Kouřimi, nebo domácí ztroskotali na nekvalitě v zakončení. Pomyslné razítko na výborný výkon domácích dal v 73. minutě kapitán Svoboda, který brankou z pokutového kopu korunoval svůj výborný výkon.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Na žádost soupeře z Kouřimi jsme zápas přeložili na páteční odpoledne. Přijelo k nám první mužstvo okresního přeboru, který neztratilo ani bod, ale paradoxně to byl nejslabší soupeř, s kterým jsme se utkali. Vyrovnaných bylo pouze prvních 15 minut prvního poločasu. Celý zápas jsme dominovali a vytvářeli si pěkně šance a dávali hezké góly. Soupeř musí být rád, že inkasoval pouze 6 gólů. Udrželi jsme vzadu nulu a po dvou domácích utkání máme skóre 11:0! Nemám ve zvyku vychvalovat jednotlivé hráče, ale dnes musím pochválit Libora Zienteka a Jardu Svobodu, kteří podali nadstandardní výkon. Samozřejmě celý tým dnes hrál skvěle. Dotáhli jsme se na čelo tabulky, tam, kde chceme skončit. Děkujeme i domácím divákům za podporu, snad jsme je podařeným výkonem nalákali na další domácí zápas na nás stadion. Už vyhlížíme další zápas v Tuchorazi, kam si chceme přijet pro tři body.




Počet diváků: 42. Rozhodčí: Hron Karel - ZUZA Miloš (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2022 16:12
Hodnocení zápasu
10. 9. 2022 14:28
Hodnocení zápasu
Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas o čelo tabulky. Na penalty zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích