1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté poprvé za 3 body! Libodřice - Jestřábí Lhota 1:2


Branky


12

Celkem 3 góly viděli fanoušci, kteří si na sobotní odpoledne naordinovali fotbalovou podívanou v Libodřicích. Domací postrádali hned několik hráčů a hostující tým lačně vyhlížel první výhru v sezoně. Jak utkání probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

Prvních dvacet minut se neodehrálo nic podstatného. Klasický začátek, kdy se oba týmy oťúkávaly a poznávaly. Gólový půst přerušil až domácí Pohanka, který stál na konci krásné akce a v 21. minutě tak donutil domácího pořadatele změnit skóre na výsledkové tabuli. 1:0

Nedlouho poté se trefil po autovém vhazování hostující Foršt a skóre bylo srovnané. Domácí hra postrádala jakýsi moment překvapení. Snaha nelze upřít, ale zkrátka to nebylo první dějství ono.

Do kabin se tak šlo v remízovém hávu.

 

Jestřábolhotecká euforie

Dle slov trénéra domácích Adama Baška se výkon v poločase druhém ještě zhoršil. Domácí stále nemohli najít recept, který by platil na tým Jestřábí Lhoty. Hosté se od začátku druhé půle hnali za vedoucím gólem. Ten přišel po brejkové situaci. 

V 56. minutě vstřelil hostující Pavlov branku, která znamenala vedení týmu z Jestřabí Lhoty. 1:2

Očekával se nástup a snaha o vyrovnání od Libodřic, avšak krom té snahy, k vidění nic nebylo. Zdecimovaný tým se zkrátka nezmohl na více, než v zápase přinesl.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Dnešní utkání se nám bohužel vůbec nevydařilo. Sice jsme vstřelili první branku po pěkné akci a zakončení Pohanky, ale nechali jsme si za chvíli dát gól po autovém vhazování u našeho vápna. Naše hra celý poločas postrádala přesnost a nějaký nápad. Bohužel ve druhé půli se obraz naší hry moc nezměnil, ba co víc, bylo to ještě horší. Soupeř nám po brejku vstřelil druhý gól, a čekal s čím přijdeme. My si bohužel vůbec nic nevytvořili a mohli jsme být v závěru rádi, že nás soupeř nepotrestal do naší otevřené obrany. Soupeři gratuluji k prvním třem bodům a doufám, že se našim fanouškům příště odvděčíme lepší hrou a přivezeme 3 body z venku. Snad se nám na příští utkání dají dohromady hráči, kteří dnes nemohli nastoupit, a že jich opět nebylo málo.




Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - M. Matějka [-] (73. L. Lanc [-] ) , P. Škopek [-] , L. Pohanka [-] , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , J. Košík [-] , T. Němec [-] , P. Batelka [-] , F. Šafránek [-] , F. Krejčí [-] (81. A. Baško [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - L. Soukup [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , M. Foršt [-] (45. L. Vokál [-] ) , L. Pospíšil [-] , M. Mikeš [-] (90. M. Svoboda [-] ) , P. Kesner [-] , I. Pavlov [-] (57. J. Bláha [-] ) , J. Hron [-] , V. Černý [-] (71. J. Rezler [-] )

ŽK: 87. P. Škopek - 77. L. Pospíšil , 87. M. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavička Pavel - MLÁZOVSKÝ David (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích