S. Uman 53.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srdnatý výkon Štítarům na body nestačil, Štítarský SK – SK Krakovany 1:3


Branky


53. S. Uman - 32. T. Sixta , 40. T. Sixta , 75. J. Oberreiter
12

Nedělní odpoledne ve Štítarském údolí přineslo souboj dvou týmů, kterým se první kolo nevydařilo. Efektivnější ve vápně nakonec byli hosté z Krakovan. Jaký byl průběh zápasu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavně neudělat chybu

Fotbal po vápno. Tak by se dalo popsat prvních 20 minut. Bez nápadité akce, bez množství šancí. V 10. minutě napřáhl Sixta, ale nechal vyniknout brankáře Lepšího. O překvapivé přihrávky se pokoušel domácí Kršňák, nicméně ani jeho záblesky kreativity nepřetavili spoluhráči v tolik kýžený gól. Největší šanci měl Miškovský, nicméně hostující brankář zakročil a Kršňák si tak přihrávku na gól nepřipsal. 

Poté už trestali hosté…

Domácí Šín prohrál souboj u lajny odkud přišel centr na Davida Sixtu, který pohodlně doklepl do polo odkryté svatyně. 28. minuta a skóre 1:0 z pohledu hostů. 

O osm minut později využil zmatků v domácí rozehrávce David Sixta a po skrumáži prostřelil bezmocného Lepšího. 2:0

 

Csaplárova past málem sklapla, ale jen málem

Domácí lodivod Karel Kozdera připravil na začátek druhého dějství dvě střídání. Chybujícího Šína nahradil Mužík, a Kršňák přenechal místo Mašinovi. 

Štítarští politi živou vodou najednou přehrávali tým Krakovan. Po bratrské spolupráci, kdy mladší Benjamin posadil centr na nohu Samuela, domácí brzy korigovali na 1:2. Centrující Benjamin mohl o pár minut později srovnat na 2:2. Vystihl špatnou rozehrávku, ale tváří v tvář brankáři těsně minul.

Od té doby byl k vidění platonický tlak Štítar a snaha hry na brejky Krakovan. Domácí si však žádné velké šance nevytvořili a Krakovany využívaly hlavně nefungující střed pole domácích. Miškovský, ač jasně naběhal nejvíce ze všech hráčů v zápase, sám nedokázal vzdorovat středním záložníkům hostů.

Nešťastný moment pro hosty přišel v 64. minutě. Věříš si vykloubil rameno a musel tak střídat. Bude tak zhruba měsíc bez fotbalu. 

Jeden z brejků hostujícímu týmu vyšel v 75. minutě. Po krásné akci, na jejímž konci Sixta hlavičkou sklepl míč na Oberreitera, který přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích. 3:1

Domácí vrhli všechny síly do ofenzivy, ale nešlo to. Hru Štítar si představte jako štafetu, kde po většinu zápasu chyběl jeden běžec, ten ze záložní řady. Jen s obtížemi to může fungovat.

Skórem 3:1 z pohledu Krakovan zápas skončil. Závěr plný ostrých zákroků již nic zajímavého nepřinesl.

 



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Fanoušek Jan Špinka: Za mě pěkný fotbal z obou stran. Štítary mají mladé kluky, kteří hráli důrazně. Celý zápas jsme, ale byli lepší a vítězství si zasloužili. Celý tým zaslouží pochvalu za nasazení i fotbalové momenty. Kaňkou zápasu bylo nezaviněné zranění Věříše, který si vykloubil rameno a bude měsíc mimo. Příští týden se už těšíme na Velký Osek. Jsme rádi, že se vrátili zpátky do okresu, kam určitě patří. Náš trenér z Oseka pochází, tak to pro něj bude prestižní záležitost.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - F. Hoření [-] , S. Uman [-] (80. P. Čech [-] ) , B. Uman [-] , M. Kršňák [-] (46. J. Mašín [-] ) , J. Miškovský [-] , P. Pýcha [-] , S. Huleš [-] , O. Nejman [-] , L. Jedlička [-] (80. M. Veselý [-] ) , K. Šín [-] (46. T. Mužík [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - O. Černý [-] , M. Kutil [-] , A. Hojda [-] (84. P. Myška [-] ) , M. Věříš [-] (50. Z. Vodvářka [-] ) - P. Strejcius [-] , P. Kozel [-] - T. Sixta [-] , J. Oberreiter [-] , A. Dostál [-] - D. Horák [-]

ŽK: 49. L. Jedlička , 66. J. Miškovský - 21. P. Kozel , 69. A. Hojda , 77. O. Černý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KLÍMA Petr - SUDEK Vladimír (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Jaroslav Mašín
Tip experta: výhra domácích

Dáme do toho srdíčko a určitě to půjde.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích