3:4p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté i v deseti sahali po třech bodech


Branky


14. J. Hervert , 32. R. Jícha , 82. J. Jelínek (p.) - 40. D. Hrodek , 48. L. Němec , 76. M. Hrstka
0

Nedělní odpoledne svedlo proti sobě dva celky, kterým po třech odehraných kolech patřila třináctá, resp. čtrnáctá příčka - do Nučic přijely Libodřice. Ani jeden tým si nechtěl odnést Černého Petra, ale po brzkém vyloučení hostujícího Batelky to vypadalo, že všechny body zůstanou doma. Ale ... čtěte dále ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Batelka v úvodu oslabil svůj tým

Zápas začal v ostrém tempu a ostrý byl také hlavní rozhodčí Kosina, který za nesportovní chování neváhal vyloučit hostujícího Batelku již v jedenácté minutě. A o pár minut později již domácí trestali: Šulc ostrým centrem našel před brankou zcela volného Herverta - 1:0. A Nučice byly na koni, útok se valil za útokem, zvonila tyč, další šance končily mimo brankovou konstrukci. Až v 32. minutě si ve vápně pohrál R. Jícha s gólmanem Maxianem a zvýšil na 2:0. Zdálo se vše nalinkované, ale ... před přestávkou po rohovém kopu osamocený Hrodek snižuje 2:1. Do kabin tak šli domácí s jednobrankovým náskokem.

Ladislav Němec začal obrat

Němec skóroval již po třech minutách druhého poločasu, když zužitkoval Hrstkovu šanci a odražený míč poslal do sítě - 2:2. A Marek Hrstka řádil dál, zaměstnával obranu Nučic svými rychlými průniky a po jednom z nich čtvrt hodiny před koncem poslal hosty do nečekaného vedení - 2:3. Na domácí hráče padla skepse, nic se nedařilo a zdálo se, že to bude marné bušení do zavřených vrat libodřických. Vysvobození přinesla penalta, kterou na sebe vzal Jelínek a zachránil pro domácí alespoň bod - 3:3. Do konce zápasu se skóre již neměnilo a o bodu navíc rozhodly pokutové kopy.

Domácí nepřetavili závěrečné vyrovnání k zisku druhého bodu

Hned v prvním kole střela domácího Chromého netrefila branku, ve třetím kole se nezadařilo úspěšnému střelci v hrací době Jelínkovi, kterého vychytal Maxian. Z hostujícího týmu neuspěl Pavel Škopek, kterému střelu chytil Krutský. A tak druhý bod z penaltové loterie putuje do Libodřic.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - R. Jícha [-] , J. Hervert [-] (62. A. Stárek [-] ) , T. Miňovský [-] , V. Podolák [-] , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

FK Libodřice
R. Maxian [-] - P. Batelka [-] , D. Hrodek [-] - P. Škopek [-] , L. Němec [-] , L. Pohanka [-] , M. Škopek [-] (46. M. Hrstka [-] ) , R. Adámek [-] (88. F. Šafránek [-] ) , M. Hovorka [-] , P. Heverle [-] , M. Müller [-]

ŽK: 65. A. Stárek - 11. P. Batelka , 32. P. Škopek , 51. M. Müller , 81. L. Pohanka , 86. R. Maxian . ČK: 11. P. Batelka .
Místo: TJ Nučice. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.