J. Jelínek 40.
M. Hradecký 61. (vl.)
3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý souboj dovedl do penalt vlastní gól


Branky


0

Podle tipu trenéra Kučery si Plaňany jely do Nučic alespoň pro bod. A to se jim i splnilo, ale možná mohlo být i víc. V poslední pětiminutovce první půle vstřelil každý tým po gólu a druhá půlka začala opět za vyrovnaného stavu. Hosté se poté ujali vedení, ale vlastní brankou dali šanci domácím. Ti nakonec berou druhý bod za úspěšně provedené pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas od vápna k vápnu

Diváci v Nučicích, které před tímto utkáním byly na třinácté pozici, viděli bojovné utkání, ale bohužel nevalné kvality, ve kterém se hrálo od vápna k vápnu. Z minima šanci obě mužstva v prvním poločase skórovala. Nejprve se trefil Antonín Stárek, který chladnokrevně proměnil svou šanci, když se ocitl sám před gólmanem Hradeckým 1:0. Hosté však skoro v zápětí vyrovnali, ale to už běžela předposlední minuta zápasu. První střelu ještě nas gólman chytil, ale na dorážku Pavola Brecíka již neměl šanci - 1:1.

Plaňany se ujaly vedení

Druhý poločas začal jako první skončil. Opět bitva mezi šestnáctkami, na šance to bylo chudé utkání. Po patnácti minutách domácí doplatili na nedůrazné bránění. Plaňanský Debnár se v klidu otočil, posunul míč na Tomáše Proskočila, který neměl problém uklidit míč za záda bezmocného gólaman domácích - 1:2. Vedení ale hosté udrželi jen pár minut. Odpověď domácích přišla velmi brzy. Nenápadná střela Chromého z 25m byla lehce tečována do protipohybu brankáře Michala Hradeckého. Ten nestačil reagovat, na míč si sice sáhl, ale ten přesto skončil v síti nešťastného brankáře - 2:2. Rozhodčí klasifikoval tento gól jako vlastní. Ke konci zápasu měli ještě oba týmy po jedné šanci rozhodnout zápas v řádné hrací době, ale ani jednomu manšaftu se to již nepodařilo. A tak nás čekalo penaltové rozuzlení.

Nučice již podruhé v penaltové loterii

Domácí hráči již jednou v letošním ročníku podstoupili rozhodnutí z pokutovýxh kopů - neuspěly s Libodřicemi. Plaňany byly v této činnosti nováčky a možná proto se jim tolik nedařilo. Domácí proměňovali všichni (Jan Vedral, Jakub Novák, Kamil Hurtík, Tomáš Krutský), ale protože dva hráči Plaňan (Petr Málek, Tomáš Proskočil) neuspěli, na posledního (pátého) střelce domácích se ani nedostalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér TJ Nučice: Mizerný fotbal, kdy každý tým využil ty své dvě šance. V penaltách jsme byli šťastnější.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér Sokola Plaňany: Neproměňujeme šance. Co víc k tomu říci. Bez gólů se nevyhrává a když už nějaké dáme, tak darujeme soupeři vyrovnání.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Hervert [-] , M. Hervert [-] , T. Miňovský [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , A. Stárek [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Bug [-] , J. Kruliš [-] , P. Brecík [-] , V. Javorský [-] , L. Debnár [-] , M. Freund [-] , M. Vinš [-] , T. Proskočil [-] , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-]

ŽK: 46. M. Chromý - 19. L. Debnár , 21. M. Švehla , 30. T. Proskočil .
Místo: TJ Nučice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Baroch Lukáš - KOČÍ Daniel (N), VOLAVKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.