Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí kladli oslabenému favoritovi velký odpor


0

Tomáš Mašanský v dresu soupeře nemohl nastoupit, protože odcestoval s "A" týmem. Další problémy měl Český Brod v obraně a tak domácím svítala jistá naděje, že je o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky hostů zvěstovaly další debakl

Ale Český Brod má svojí sílu. Přestože museli lepit díry v obraně, kdy nemohli nastoupit tradiční hráči Michal Mrázek, Lukáš Procházka, Radek Böhm, tak již v páté minutě po standardní situaci skóroval Jan Makovský - 0:1. Přesto domácí nic nevzdávali, protože body potřebují a proč je nesebrat prvnímu týmu. Bohužel pro domácí, do čeho dnes hráči od Kutilky kopli, to spadlo do branky. Nejprve Miroslav Kozlíček a v sedmadvacáté minutě nová akvizice Oleksandr Popovych zvýšili na 0:3. Toto vedení hosty ukolébalo a přestali hrát svůj fotbal. Tím se ke slovu dostali i domácí a vykřesali šanci. Po nedorozumnění v obraně hostů se dostal míč k Martinovi Havlíčkovi a ten jej uklidil do sítě - 1:3. Výborný počin před koncem poločasu, protože bylo sále o co hrát.

Nebylo vidět, že hraje poslední s prvním

Konárovičtí vlétli do druhého poločasu nabuzeni vstřelenou brankou a byli v tuto chvíli lepším týmem na trávníku. Rozhodně byli ti, kteří měli více ze hry. Hostům se nedařila kombinace a byli zatlačeni před vlastní pokutové území. Ke smůle domácích, ti nedokázali své akce dotahovat. Většina z nich končila finální nepřesností, střelou mimo a nebo špatnou střelou, kterou chytal do svých rukavic Tomáš Vymazal. Ale snaha domácích ještě narostla, když se v 53. minutě trefil podruhé v tomto zápase Martin Havlíček a snížil tak na rozdíl jediné branky - 2:3. Konárovičtí borci makali, nechali na hřišti duši, diváci je povzbuzovali, ale všechno marné. Vyrovnávací gól se vsítit nepodařilo, naopak v samotném závěru upravil po rychlém brejku hostující Miroslav Kozlíček na konečných 2:4 pro Český Brod. Tím se na pořadí těchto dvou celků nic nemění.



Ohlasy k zápasu



SK Český Brod B
Martin Sahula, vedoucí SK Český Brod: Zranění dvou stoperů, chybějící střelec Mašanský a další dva chybějící hráči základu nám rozhodili naši hru. Bylo to dnes těžké. Sice jsme dali rychle tři góly, ale soupeř byl celý druhý poločas lepší. Naštěstí se soupeři nepodařilo vyrovnat. Nebyla to pohledná hra, bylo to dnes vybojované.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - M. Patočka [-] , P. Stempák [-] , P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] , M. Vokoun [-]

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - F. Berousek [-] , T. Čermák [-] (88. M. Sahula [-] ) , O. Popovych [-] , M. Šmejkal [-] (70. A. Kliment [-] ) , J. Moško [-] , P. Morávek [-] , J. Skořepa [-] , J. Makovský [-] , M. Kozlíček [-] , J. Bouma [-]

ŽK: 90. M. Brunclík .
Hráči zápasu: P. Morávek .
Místo: SK Konárovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - POLÁK Petr (N), JANIČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.