0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimáci pokazili svým hostitelům posvícenskou náladu


Branky


0

Pečecké posvícení, přímý souboj o druhé místo mezi domácím AFK a hostující Kouřimí - to vše přivedlo na stadion 150 diváků. A ti očekávali napínavý souboj. Bohužel pro domácí tento mač dle výsledku skončil jednoznačnou porážkou, i když herně na tom domácí byli lépe. Ale na to se historie neptá...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby domácích darovaly vedení soupeři

Domácí do utkání nastoupili bez svého kanonýra Štěpána Růžičky, který se omluvil z rodinných důvodů. A hned zpočátku to vypadalo, že se s tím budou těžko vyrovnávat. Začali sice optickou převahou, ale branku Havránka příliš neohrožovali. Hosté vycítili šanci a začali se více tlačit dopředu. A domácí tým začal vytvářet chyby v obraně. Nejprve Plaček nahrál přesně na nohu hostujícímu Královskému. Ten si míč posunul do ještě výhodnější pozice a pálil nechytatelně k tyči - 0:1. Nadále bylo vidět, že presink Kouřimi může být cestou k úspěchu. V 37. minutě odkopával domácí hráč míč, ale trefil nešťastně přímo soupeře. Od něj se balón odrazil ke Snížkovi, který po pár krocích z úhlu propálil domácího gólmana Cihláře - 0:2. Když se domácí tým dostal na útočnou polovinu, bylo vše bez efektu. Vzhledem k tvrdě hranému utkání se rozehrávalo velké množství trestných kopů, ze kterých mohlo určité nebezpečí pro hosty hrozit. Ale Havránek nemusel řešit žádnou tutovku domácích.

Marná snaha AFK

Obraz hry se po přestávce lehce pozměnil. Hosté se více zatáhli a tak dovolili domácím borcům lépe rozehrávat. Ale stále marné bylo jejich snažení. Bez Růžičky nevěděli na koho hrát, jejich akce vesměs končily před šestnáctkou také díky výborné obranné hře Kouřimi. Špatné byly i pokusy o střelbu z větší vzdálenosti, protože co prošlo na branku to bez potíží likvidoval Havránek. Trvalá snaha něco udělat s výsledkem otevírala okénka v obraně domácího týmu. A tak konečný účet zápasu stanovil Keltner, který po standardní situaci na polovině hostů sebral míč a upaloval přes celé hřiště. Udělal kličku gólmanovi a zvýšil na konečných 0:3 pro Kouřim. Ta si tak zajistila druhou příčku, AFK je třetí o skóre před Jevany.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
František Hovorka, trenér AFK Pečky: Na hráče padla nějaká deka. Bylo tady posvícení, přišlo dost diváků, ale asi jsme se báli hrát. Hodně nám chyběl Růžička, ale o jednom hráči to přece není. Bohužel soupeř byl dnes lepší.

TJ Kouřim
Martin Snížek, asistent trenéra TJ Kouřim: Hrál se tvrdý a vyrovnaný zápas. Výsledek hovoří na první pohled jasně, ale jednoduché to pro nás nebylo. Z naší strany to byl poctivě odmakaný zápas a ze tří bodů máme radost.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - J. Ontl [-] , P. Hovorka [-] , M. Ružinský [-] - M. Dolejš [-] , P. Hanzelín [-] , M. Ontl [-] (65. J. Malý [-] ) - T. Jedlička [-] - M. Modrovič [-] , M. Materna [-] (46. O. Soukup [-] ) , T. Plaček [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , P. Jirků [-] , P. Královský [-] (85. J. Keltner [-] ) , R. Světnička [-] (74. J. Charvát [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-] (90. V. Burián [-] )

ŽK: 22. M. Ružinský , 30. P. Hovorka , 74. M. Dolejš , 85. J. Ontl - 14. T. Svoboda , 72. P. Jirků . ČK: 87. J. Ontl .
Místo: AFK Pečky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ŠTEFFEN Petr (N), DYTRYCH Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.