2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasu by slušela remíza, ale góly rozhodly jinak


Branky


0

Devátá Jestřabí Lhota hostila dvanácté Nučice. Domácí chtěli protrhnout třízápasovou sérii bez výhry a naopak hosté by rádi potvrdili bodové zisky z předchozích dvou kol. K vidění byl vcelku vyrovnaný mač se šťastnějším koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení před přestávkou zařídil Krajíček

Utkání začalo tlakem domácích, kteří byli více na míči a dobře kombinovali. Překonat obranný blok hostí se jim podařilo až v patnácté minutě, kdy osamocený Jan Hron po centru přestřelil prázdnou bránu. Ve dvacáté minutě nešťastně trefená ruka Michala Herverta znamenala trestný kop. Ze vzdálenosti zhruba 23 metrů se do míče opřel Filip Krajíček a zatočil ho přesně do růžku branky Tomáše Krutského, který byl bez šance - 1:0. Hra se poté trochu vyrovnala a hosté se také dostávali ke slovu. Jenže ti bohužel nadějné brejkové situace kazili ještě před finální přihrávkou a tak vážněji Lukáše Málka v domácí brance neohrozili. Do druhé půle si tak Jesřábka nesla jednobrankový náskok.

Domácí zvýšili hned po pauze, hosté vzápětí odpověděli

Klid na kopačky domácích fotbalistů mohla přinést druhá branka v síti Krutského. Nedůrazný odkop z vápna hostí napálil na hranici pokutového území Miloslav Klička a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Jenže domácí se radovali pouhé dvě minuty. Po pěkné kombinační akci na levé straně hřiště centruje Michal Hervert na zadní tyč, kde se zjevil zcela osamocený Matěj Chromý a svou šanci chladnokrevně proměnil. Hosté tak snižují na 2:1 a jsou zpět v zápase. Jestřábka byla v tuto chvíli úplně rozhozená, zatáhla se na svoji polovinu a snažila se hrozit z brejků. Po jednom z nich trestuhodně zahodil svoji šanci Petr Kesner. Když ani na druhé straně se nepovedlo přesně zakončit Janu Vedralovi, skončil zápas výhrou domácí Jestřabí Lhoty, která se tím posunula o příčku výše. Nučice zůstávají dvanácté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Trenér Sokola J. Lhota, Petr Sixta: "Bojovné utkání, kdy se nám poslední dobou moc nedaří. Když jsme odskočili o dvě branky, tak soupeř hned zase snížil a do konce jsme se strachovali. Naštěstí jsme to uhráli a tři body jsou naše."

TJ Nučice
Trenér TJ Nučice, Pavel Krutský: "Zápas byl celkem vyrovnaný a slušela by mu remíza. Duel rozhodl náš nedůraz v obou šestnáctkách. V závěru domácí hrozili z brejků, které se nám povedlo ubránit. Co se nám nepovedlo - vstřelit vyrovnávací branku. Chybí tomu větší klid v předfinální fázi."



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - S. Mojžíš [-] , L. Týma [-] (46. M. Krajíček [-] ) , F. Krajíček [-] (46. Z. Patočka [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , P. Kureš [-] (77. J. Beran [-] ) , J. Hron [-] (64. A. Krupka [-] ) , P. Kesner [-] , V. Soukup [-] (46. O. Martínek [-] ) , M. Skalický [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Hervert [-] (46. A. Stárek [-] ) , M. Hervert [-] (83. P. Krutský [-] ) , T. Miňovský [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] (64. R. Jícha [-] ) , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 90. A. Krupka - 14. M. Chromý , 64. J. Novák , 69. M. Šulc .
Hráči zápasu: F. Krajíček , P. Kureš - T. Miňovský , M. Chromý .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - MACHURKA František (N), KOČÍ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.