Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatickou bitvu kořenily góly


0

Slavoj to na AFK umí a to potvrdil i v tomto utkání bohatém na branky. Po vyrovnaném prvním poločase rozhodli domácí v první čtvrthodině druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po šesti gólech vyrovnané skóre

Domácí Slavoj vletěl do zápasu jako uragán a již v druhé minutě se zapisuje mezi střelce Lukáš Vohnický - 1:0. Když o pár minutek později zvýšil z pokutového kopu Libor Dvořák na 2:0, vypadalo to s hosty "na ručník". Ale ti mají ve svém středu Štěpána Růžičku. V desáté minutě snížil po chybě domácí obrany na 2:1 a ve dvacáté čtvrté je vyrovnáno opět po akci Růžičky - 2:2. A branky padaly dále. Ve třicáté třetí minutě se trefil Partrik Stráník - 3:2. Možná že tomuto gólu předcházelo ofsajdové postavení, ale píšťalka rozhodčího mlčela. Těsně před koncem poločasu se dostali zase ke slovu hosté. Kdo jiný než Růžička vyrovnává na 3:3.

Růžička k hattricku přidal čtvrtý gól, ale na body to nestačilo

Po přestávce pokračovaly brankové hody a diváci mohli být spokojení. Libor Dvořák strhl svojí druhou brankou v zápase vedení opět na stranu domácích - 4:3. Po zmatcích v hostující obraně, kdy se jim nedařilo odkopnout balón do bezpečí, zvýšil na rozdíl dvou branek Vítek Švarc - 5:3. Jenže vzápětí snižuje nádhernou střelou na 5:4 opět šutér Růžička. Bohužel pro diváky toto byla poslední branka utkání. Hostující AFK sice vyvinulo velký tlak na branku Denise Jeřábka, ale další branku už nepřidalo. Domácím se podařilo konečný jednogólový náskok ubránit s vypětím všech sil. Slavoj je po tomto kole na sedmé pozici, Pečky klesly na čtvrtou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Trenér Slavoje Ratboř, Vladimír Pěkný: "Ještě před zápasem jsme byli oslabeni, protože při rozcvičce si Gembiczki poranil koleno. Přejeme mu brzký návrat na hřiště. V zápase se to houpalo sem tam, ale v závěru jsme náskok ubránili. Je to pro nás v této vyrovnané soutěži důležitý bodový zisk. Soupeřovi útočníci nás hodně trápili, je to běhavý a mladý tým."

AFK Pečky
Trenér AFK Pečky, František Hovorka: "Do utkání jsme vstoupili nesoustředění a pykali za to dvěma brankami. Naštěstí se podařilo brzy vyrovnat. Ale svojí nemohoucností jsme poskytli domácím šanci na vedení a toto jsme ani přes velký závěrčný tlak nedokázali zvrátit. Mrzí mě zranění Hanzelína, přeji mu brzké uzdravení."



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Vančura [-] , J. Hovorka [-] , D. Kemza [-] , M. Adámek [-] - P. Stráník [-] (87. J. Vondráček [-] ) , J. Adámek [-] (74. L. Sova [-] ) , V. Švarc [-] , P. Dolejš [-] , L. Dvořák [-] - L. Vohnický [-] -

AFK Pečky
S. Hemmer [-] - M. Macháček [-] (20. P. Hovorka [-] ) , J. Malý [-] , M. Ružinský [-] - M. Ontl [-] (65. O. Soukup [-] ) , M. Havelka [-] , P. Hanzelín [-] , M. Moravec [-] , M. Modrovič [-] - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-]

ŽK: 67. J. Hovorka - 41. T. Jedlička .
Hráči zápasu: L. Vohnický - Š. Růžička .
Místo: Slavoj Ratboř. Rozhodčí: VOSEJPKA Martin - ZADINA Milan (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.