Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro domácí zařídil Tomáš Proskočil


Branky


0

Zajímavé utkání bylo k vidění na plaňanském trávníku. Domácí hostili celek Krakovan. Po bezbrankové první půli padaly góly po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas nabídl bitvu o střed hřiště

Bojovné a fyzicky náročné utkání přineslo v první půli bitvu mezi vápny. Rozhodčí Zbyněk Trumpus hned v první desetiminutovce tasil dvakrát žlutou kartu, aby vymezil mantinely pro slušný fotbal. A nesmlouvavá bitva pokračovala. Bohužel pro diváky chybělo fotbalové koření - góly. Šancí bylo jako šafránu a tak hráči jen běhali z jedné poloviny na druhou a zase zpět. Proto diváci očekávali, zda druhá půle přinese lepší zážitel

Tomáš Proskočil načal soupeře hned v první minutě

Kdo se déle zdržel u bufetu, nemusel vidět první gól v síti hostů. Míč putoval po ose Švehla - Vinš - Tomáš Proskočil a posledně jmenovaný krásnou ranou "z voleje" rozjásal diváky - 1:0. Plaňanské tato branka posadila na koně a vypracovali si v následující desetiminutovce další dvě šance, které ke své smůle neproměnili. A v šedesáté sedmé minutě se po několika menších šancích, které neřešili správně a nebo je vychytal Michal Hradecký, prosadili hosté a bylo srovnáno. Centr z trestného kopu tečoval hlavou před brankářem Lukáš Jelínek - 1:1. Domácí nesložili zbraně a k vidění byla oboustranná snaha o rozhodnutí zápasu. Krakovanští forwardi ale tentokrát neměli správně seřízená mířidla a ve svých šancích selhali. To na druhé straně se nemýlil již podruhé v tomto zápase Tomáš Proskočil a naklonil misky vah na stranu Plaňan - 2:1. Ještě mohlo být vyrovnáno, když ránu Petra Kozla zastavilo břevno domácí konstrukce. Ale když se o pár minut později nechal po druhé žluté kartě za zbytečný komentář rozhodnutí arbitra vyloučit jinak výborně hrající Lukáš Jelínek, bylo rozhodnuto. Domácí již do ničeho nebezpečného hosty nepustili a uhlídali si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Trenér SK Plaňany, Tomáš Kučera: "Bojovné a fyzicky velmi náročné utkání, které přineslo naší zaslouženou výhru. Bohužel další šance v závěru utkání na zvýšení skóre jsme již nevyužili. Pro nás velmi cenné body, proti fyzicky velmi dobře připravenému soupeři."

TJ SK Krakovany
Vedoucí SK Krakovany, Luboš Kubíček: "Vyrovnané utkání, kdy se nám nedařilo proměňovat těch pár šancí. Soupeř byl prostě šťastnější. V našich šancích nás vychytal brankář nebo spíš jsme to řešili špatně."



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Břichnáč [-] (80. M. Bug [-] ) , J. Kruliš [-] , P. Brecík [-] , V. Javorský [-] (65. M. Češner [-] ) , M. Handanagič [-] (46. B. Mbemba [-] ) , M. Freund [-] , M. Vinš [-] , T. Proskočil [-] , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , J. Robovský [-] (72. S. Šindelář [-] ) , D. Kubánek [-] , J. Malina [-] (75. M. Skokan [-] ) - M. Loužil [-] , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , M. Věříš [-] , P. Fejl [-] (57. J. Pospíšil [-] ) - T. Sixta [-]

ŽK: 4. L. Neruda , 8. L. Jelínek . ČK: 83. L. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Freund , T. Proskočil - P. Kozel .
Místo: Sokol Plaňany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - VOLAVKA Ondřej (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.