4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany na Nučice neumí zahrát


Branky


0

Na nučickém trávníku se utkali dva šestibodoví sousedé v tabulce - dvanácté Nučice přivítaly jedenácté Krakovany. A těm se daleká cesta vůbec nevyplatila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkon v první půli vedl ke třem bodům

Od úvodních minut se domácí vrhli na soupeře a přišpendlili ho k jeho bráně. Vypracovali si i dostatek šanci, ale Filip Kubalík ani Jakub Hervert ještě neskórovali. V pětadvacáté minutě se ale výsledková tabule měnila. Krásná křídelni akce začala u Vedrala, který nahrál Kubalíkovi. Ten balón naserviroval jako na zlatém podnose zcela osamocenému Robertovi Jíchovi, pro kterého nebyl problém skórovat - 1:0. Po dalších pěti minutách se konečně trefil i sám Filip Kubalik.  Na velkém vápně si zpracoval míč a nekompromisně ho uklidil k tyči - 2:0. Výborně hrající Kubalík se zapsal mezi střelce po dalších pěti minutách zase. Dostal se do samostatného úniku a nedal hostujícímu brankáři Špinkovi žádnou šanci - 3:0. Hosté se v první půli nezmohli na žádnou kloudnou akci a protože domácí další šance neproměnili, skončil poločas 3:0 pro domácí borce.

Druhý poločas dohrán pouze z povinnosti

Se stejným elánem začali Nučice i druhou polovinu utkání. Hráči se stále aktivně tlačili před branku soupeře. Jakub Hervert však svoji šanci promarnil a postupně hra uvadala. Krakovany ale nekladly žádný odpor a tak i "na půl plynu" si domácí šance vytvářeli. Bohužel Novák i Hurtík vyřešili svoje šance zbrkle a hodně nepřesně. Poslední branka padla až pár minut před koncem. Jakub Hervert zužitkoval nádherný centr Marka Šulce a uzavřel účet zápasu - 4:0. Nučice si touto výhrou polepšily o jednu příčku a Krakovany spadly na předposlední místo, kde už jsou v těsném závěsu Konárovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér TJ Nučice, Pavel Krutský: "Nás výborný výkon v prvním poločase rozhodl tento zápas. O poločase jsme hráče nabádali, aby takto pokračovali. To však vydrželo jen pět minut. Přesto chci všem hráčům za dnešní výkon poděkovat. Předvedli nejlepší výkon podzimu, kdy soupeře nepustili do pořádné šance. Takto je však potřeba pokračovat i v dalších, pro nás důležitých zápasech."

TJ SK Krakovany
Trenér, Jan Špinka: "Další naše nepovedené utkání rozhodla laxní hra našeho týmu v prvním poločase. Druhý jsme se sice herně zvedli, ale domácí nás ani tak k ničemu vážnému nepustili. Musíme jet dál a bodovat třeba hned v příštím zápase s Konárovicemi."



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - R. Jícha [-] (79. M. Nanko [-] ) , J. Hervert [-] , T. Miňovský [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] (79. V. Pekárek [-] ) , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - D. Kubánek [-] , J. Malina [-] , M. Skokan [-] (46. A. Vondrák [-] ) , A. Jaborský [-] (43. V. Novotný [-] ) , J. Gerhát [-] - P. Fejl [-] , L. Neruda [-] , P. Kozel [-] , M. Věříš [-] - J. Oberreiter [-]

ŽK: 20. J. Jelínek , 48. J. Vedral - 27. M. Skokan .
Hráči zápasu: J. Vedral , F. Kubalík , M. Chromý .
Místo: TJ Nučice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - KOČÍ Dominik (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.