1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice dál drží černého Petra


Branky


0

Na place Krakovan se představily sousední Konárovice a očekávala se pořádná bitva o body. Však oba týmy figurují na chvostu tabulky a body nutně potřebují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujaly Konárovice

Aktivně vstoupili do zápasu domácí a zatlačili hosty do hluboké defenzívy. Jenže v desáté minutě přišel pro všechny přítomné šok. Chyba v rozehrávce Krakovan dopřála míč Martinovi Havlíčkovi a ten si s ním věděl rady. Hbitě ho uklidil za záda Zdeňka Douděry - 0:1. Bylo to jako sprcha z čistého nebe. Ale krakovanští se z něj brzy otřepali a dál se hnali za svým úspěchem. Tlak byl místy drtivý, ale Konárovice dobře bránily a nedovolovaly domácím borcům vyložené šance. Když už, tak mařil pokusy domácích hráčů dobře a s přehledem chytající Jaroslav Svoboda. Píšťalka rozhodčího ukončila poločas za nepříznivého stavu pro domácí tým a v jejich kabině se dala očekávat bouřka.

Krakovany se dočkaly alespoň vyrovnání

V druhé půlce pokračovala stejná hra. Krakovany tlačily, Svoboda chytal a občasné, rychlé brejky hostujícího mužstva hasila domácí defenzíva. A čas alespoň ke srovnání se rychle krátil. Ale hráči i diváci Krakovan se přece jen dočkali. V sedmdesáté osmé minutě po velkém závaru před brankou Konárovic dotlačil do sítě balón Jan Špinka - 1:1 a zařídil tak alespoň remízový stav. Do konce utkání nikdo nechtěl udělat chybu, ale přece jen ve zbývajícím čase se objevily dvě šance domácích, jenže zůstaly neproměněny. A protože toto skóre vydrželo až do závěrečného hvizdu rozhodčího Jiřího Kumstáta, začaly se připravovat pokutové kopy.

Více umu prokázali hostující Konárky

Vyrovnané bylo utkání v základní hrací době, vyrovnané bylo i ve střelbě ze značky pokutového kopu. O jeden gól navíc dali ale hosté a vydřeli si jeden bonusový bod navíc po penaltovém skóre 2:3. Krakovany i Konárovice tak zůstaly na stejných pozicích jako před utkáním (13. resp. 14. příčka).



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Trenér Jan Špinka: "Sice jsme udrželi předposlední flek, ale chtěli jsme tři body a Konárovicím trochu odskočit a zároveň se dotáhnout na celky před námi. Ztratili jsme dva body..."




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Skokan [-] (53. J. Gerhát [-] ) , P. Fejl [-] (83. A. Vondrák [-] ) , M. Věříš [-] , D. Kubánek [-] - P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , J. Oberreiter [-] , J. Malina [-] (56. J. Pospíšil [-] ) - J. Špinka [-] , T. Sixta [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , P. Stempák [-] (78. P. Pokorný [-] ) , P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] , M. Patočka [-]

ŽK: 74. M. Věříš , 76. P. Kozel - 90. M. Brunclík .
Místo: SK Krakovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBIČEK Luboš (N), KUTIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.