2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou odlišných poločasů rozhodly až penalty


Branky


0

V prvním poločase byli lepší hosté. Vypracovali si několik šancí a jednu dokázal Kubalík proměnit. V druhé půli využívali větru domácí a ze svých šancí také jednu využili. Šancí k rozhodnutí ve hře bylo na obou stranách dostatek, ale proti byli brankáři či nepřesné zakončení. Několikrát zvonily i tyče a tak se šlo do penalt. Po druhé sérii vedli hosté již 0:2, ale pak se skóre srovnalo. Rozhodnout tak musely až šesté pokusy, kdy Dvořák proměnil i napodruhé a Jeřábek střelu hostujícímu hráči vykopl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Trenér Vladimír Pěkný: Ze dvou posledních domácích zápasů máme místo šesti bodů jen tři a to mě mrzí moc. I dnes jsme chtěli vyhrát, ale remíza je asi spravedlivá. Šance byly na obou stranách. Dva body bereme, je to ale pro nás ztráta.

TJ Nučice
Trenér Pavel Krutský: Větrná loterie skončila spravedlivou remízou. Na konci měly oba týmy šance rozhodnout, ale Chromý přestřelil a hlavička domácích cinkala o obě tyče. V penaltách jsmeopět neuspěli. Hráčům děkuji, bylo to odmakané.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , J. Vančura [-] , D. Kemza [-] , J. Skopec [-] - P. Stráník [-] (71. L. Dvořák [-] ) , V. Švarc [-] , J. Adámek [-] , P. Dolejš [-] - J. Trojan [-] , L. Vohnický [-] -

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Chromý [-] , J. Vedral [-] , R. Jícha [-] (23. V. Pekárek [-] ) , J. Hervert [-] , A. Stárek [-] (78. M. Nanko [-] ) , T. Miňovský [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 43. D. Kemza - 40. A. Stárek , 87. V. Pekárek , 88. M. Nanko .
Hráči zápasu: D. Jeřábek , P. Dolejš - T. Krutský , K. Hurtík .
Místo: Slavoj Ratboř. Počet diváků: 25. Rozhodčí: PEŠKA Libor - SEMERÁK David (N), KOČÍ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.