0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice zaslouženě vyhrály v Jakartovicích


Branky


14

Jakartovice doma podlehly Litultovicím o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Jakartovice se staly hostiteli mužstva z LItltovic. Domácí prakticky za celý  zápas nevystřelili ani jednou na hostující branku. V první čtvrthodině se sehrávala nová obranná linie hostí a zápas byl vyrovnaný. V 5. minutě hostén zahrozili střelou ze třiceti metrů, kterou Štence vyrazil na rohový kop. Po úvodním oťukáváná začaly Litultovice kombinační hrou začaly domácí přehrávat. Po čtvrthodině hry sklepl Drápakl balon na Radka, který z úhlu nastřelil pouze Štencka. Za pět minut se Vítek dostal po individuální akci až před brankáře, ale jeho střela těsně minula levou tyčku. Litultovice šly do vedení v 35. minutě, když Vaculík přiťukl Drápalovi, který šel po levé straně až k vápnu, kde pod sebe nahrál Georgievovi, který dorážel prakticky do prázdné brány – 0:1. Pět minut před koncemdával Vítek pod sebe na Drápala, ale ten střílel tesně vedle. 

Litultovice vedení navýšily

Druhý poločas měl obdobný průběh. Domácím začali docházet síly, takže převaha byla výraznější. V 55. minutě šli Adamčík s Vítkem na jednoho obránce, ale druhý jmenovaný po nahrávce Adamčíka jen nastřelil Štencka. Po hodině hry Radek z první střílel do brankáře. Čtvrthodinu před koncem po nahrávce Adamčíka zakončili hosté mimo. Za tři minuty posunul Drápal míč na Radka, který přeloboval brankáře i s brankou. V 83. minutě střela Drápala ze třiceti metrů mířila jen těsně kolem levé šibenice. Za minutu Adamčíkovu nahrávku poslal těsně vedle Steuer. Hosty nepřibrzdilo ani vyloučení brankáře Toporčáka tři minuty před koncem, když zahrál rukou mimo pokutové území. Do branky šel Veselý. Domácí pak nepřímý kop zahráli hodně špatně. Naopak v nastavení Veselý nákopem rozehrál do středu hřiště, kde ho mezi nohami pustil Drápal na nabíhajícího Adamčíka, který se dostal za obranu a blafákem pokořil Štencka – 0:2.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Žimrovice. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Milan Hanslik (trenér): Když v zápase nevystřelíte na branku, tak je jasné, že nemůžete vyhrát. Byli lepší v útočné fázi, a byli o dost běhavější než my. Vyhráli naprosto zaslouženě. Nás podržel znovu brankář Štencek, který chytil další tři šance.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): V souvislosti se sobotním utkáním nás nejvíce trápila absence. Když vezmu hráče, kteří v uplynulé sezóně nastupovali do základu, tak ve středu jsme byli minus dva, v pátek minus tři a v sobotu dopoledne minus pět. Pokud do toho zahrnu zranění v samotném utkání, tak od 20 minuty jsme byli minus šest. Právě tolik ovšem do utkání nastoupilo dorostenců, a i díky nim jsme si s nepříjemným soupeřem i prostředím dokázali poradit. To i přesto, že se musela rychle sehrát zcela nová obranná linie. Utkání bylo plné osobních soubojů, v nich však soupeři rychle docházel dech a pouze nakopával. My jsme se naopak snažili z nehezkého fotbalu domácích udělat kombinační a pohlednou hru, a to také pro naše diváky, kterých se v Jakartovicích sešlo nejméně 60, domácí fanoušky jsem téměř neregistroval, ostatně je to pochopitelné - v sestavě domácích jsem zaznamenal pouze dva místní hráče (!!) výjimečný zápas odehrál Šťavík, který spolu s Doleželem likvidovali všechny soupeřovy nákopy, Veselý, který nejenže odehrál výborně na bekovi, ale frustraci domácích dovršil jednak tím, že v klíčové situaci úspěšně zastoupil v bráně za zcela smyšleně vyloučeného Toporčáka, jednak tím, že založil závěrečnou brankovou akci. Utkání se povedlo všem, ještě bych snad vypíchnul Adamčíka, který ve druhem poločase zaměstnával celou obranu soupeře, a v závěru zaslouženě přidal gólovou pojistku.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Došla [-] (26. M. Sváček [-] ) , P. Horvát [-] , R. Rustler [-] , R. Schreiber [-] , J. Hlaváč [-] , M. Šupák [-] , T. Šupák [-] , P. Anděl [-] , L. Bartoš [-] , M. Poštulka [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - D. Georgiev [-] (37. P. Hora [-] ) , J. Vítek [-] , T. Veselý [-] , S. Konečný [-] , J. Radek [-] , A. Vaculík [-] , M. Drápal [-] , O. Doležel [-] , A. Džemla [-] (19. O. Adamčík [-] ) , Š. Šťavík [-]

ŽK: 21. R. Schreiber , 38. P. Horvát , 64. M. Poštulka , 75. M. Šupák - 13. J. Radek , 59. A. Vaculík , 72. P. Hora . ČK: 87. V. Toporčák .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šupák
Tip experta: výhra domácích

Hrajeme doma, tak tady nemůžu tipovat nic jiného než výhru domácích, i když to bude těžký zápas, tak vyhrajeme o jeden gól.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích