Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice deklasovaly Budišovice


Branky


4. J. Šrom , 36. J. Vítek , 42. J. Vítek , 55. J. Šrom , 75. J. Šrom , 76. J. Šrom , 78. O. Doležel , 80. J. Šrom
14

Litultovice vyhrály o osm branek nad Budišovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Litultovice v neděli přivítaly na svém trávníku nováčka z Budišovic. Po pětiminutovém oťukávání Štavík nahrál na střed hřiště Radkovi, který zatáhl míč do středového kruhu a vysunul Šroma, brankář Plohák nevyběhl a Šrom mu propasíroval balon mezi nohami - 1:0. Pak se až do 36. minuty skóre utkání neměnilo. To vybojoval balon Vítek, který ho dával dále na Radka, jenž jej zatáhl přes hráče do šestnácky, kde dával pod sebe na Vítka, jenž z první dával do šibenice - 2:0. Terpve nyný se ke slovu dostali i hosté, ale ani Jakub Kotala a ani Filip Kotala míč do brány nedostali. Tři minuty před koncem poločasu přiťukl Doležel Horovi, který zatáhl před půlkruh, kde vystřelil. Jeho střelu brankář Plohák vyrazil, ale na dorážku Vízka už byl krátký - 3:0.

Litultovice vedení navýšily

Ve druhém poločase přidaly Litultovice postupně dalších pět branek. V 55. minutě Doležel zatáhl a zacentroval do vápna, kde se do hlavičky položil Šrom, který mířil mimo dosah hostujícího brankáře - 4:0. Čtvrhodinu před koncem Drápal se středu vysunul Doležela, který dával pod sebe míč do šestnáctky, kde nechytatelně zakončoval kanonýr Šrom - 5:0. Za minutu převzal balon od soupeře na Šťavík, který dal skákavý balon dopředu, který si doběhl Šrom a ve vápně pak prokázal sve kanonýrské schopnosti - 6:0. V 78. minutě Doležel zleva ze čtyricetimetrů centroval. Centr se nepovedl, ale k překvapení všech skončil po odraze od tyčky v síti - 7:0. Deset minut před koncem Doležel vysunul Hoppa, který zatáhl na brankovou čáru, kde zacentroval a Šrom z penalty hlavou vymetl šibenici - 8:0.

 

Litultovice jedou příští kolo do Březové. Budišovice budou hostit Budišov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí): Ač se to nezdá, k výsledku jsme se propracovávali poměrně složitě. Tým se po letní pauze teprve sehrává a než si všechno sedne, bude to chtít ještě dost práce a trpělivosti. Ve druhé půli však již s námi soupeř nedokázal držet tempo hry a postupně se utkání proměnilo v exhibici.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (trenér): Ukázala se nám tvrdá realita, že je obrovský rozdíl mezi třetí třídou a okresním přeborem. Ve druhé půli nás převálcovali. Klukům postupně začaly docházet síly.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] (71. S. Konečný [-] ) - P. Hora [-] (65. T. Veselý [-] ) , P. Fiala [-] , J. Radek [-] , O. Adamčík [-] (46. J. Tengler [-] ) , J. Šrom [-] , M. Drápal [-] , J. Vítek [-] (62. M. Hopp [-] ) , O. Doležel [-] , A. Džemla [-] (71. D. Böhm [-] ) , Š. Šťavík [-]

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - A. Mikovský [-] , A. Vilam [-] , D. Carbol [-] (52. M. Lampart [-] ) , R. Kubánek [-] - J. Kotala [-] (71. T. Znášik [-] ) , O. Gelnar [-] , T. Znášik [-] (77. J. Hrtoň [-] ) , D. Lupinski [-] - F. Kotala [-] , J. Zima [-]

ŽK: 81. M. Hopp .
Hráči zápasu: J. Vítek , J. Šrom .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VRBA Martin - MIGOTA Tomáš, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Nováček jede do Litultovic. Tady nepochybuji o výhře domácích, kterou bude režírovat dvojice Šrom s Radkem.

Tip: výhra domácích