Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapil hostující tým domácího favorita z Krumlova?


Branky


2

Domácí sice vyhráli, ale vítězství se nerodilo lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se zaměřili především na zhuštěnou obranu, se kterou si dlouho domácí nedokázali poradit. Padesát diváků vidělo velké množství nepřesných přihrávek, a to i z důvodu velmi mokrého terénu. Proto bylo v prvním poločase k vidění minimum šancí. Přesto mohli jít do šaten domácí s náskokem, ale i tu největší šanci v podobě penalty neproměnili. Domácí kapitána Pasterného totiž skvěle vychytal brankář Mach.

 

 

Druhá půle ukázala zcela jiný obrázek. Atraktivitu zápasu zvedla rychlá branka, když ve 48. minutě přesně zacílil Dvořáček. Hosté tudíž už nemohli spoléhat jen na bránění, což byla voda na krumlovský mlýn. Za 5 minut skórovali domácí podruhé, tentokrát byl střelcem Laml. V 59. minutě si vybral slabší chvilku hostující brankář, když si srazil míč za vlastní záda - 3:0. Hostům nepomohlo ani střídání, naopak další útok domácích zakončil přesně střídající Procházka. Závěr utkání se dohrával v exhibičním rytmu a výsledkem toho bylo poslední pátá branka v síti hostů, o kterou se postaral Bogner. Domácí tedy potrvdili roli favorita a v tabulce už jsou na 4. místě, za to Jaroslavice spadly na úplné dno tabulky. V příštím kole ale přivítají podobně se trápící Hostěradice a můžou 14. příčku rychle opustit. Krumlov zavítá v sobotu 15.10. na půdu nováčka soutěže ze Šanova. 

 

AUTOR: 

Vojtěch Sulik


Sestavy


Šanov
L. Kučera [-] - M. Krištof [-] , L. Hél [-] , J. Petrů [-] , J. Kula [-] - M. Bártík [-] , P. Šišlák [-] , J. Šilinger [-] (64. F. Januš [-] ) - F. Treger [-] (14. D. Šišlák [-] ) , P. Eliáš [-] , M. Navrátil [-] -

FC Moravský Krumlov B
J. Holík [-] - J. Zimmermann [-] , M. Žitka [-] (81. L. Adamík [-] ) , D. Rozmahel [-] (55. D. Procházka [-] ) , D. Vošmera [-] - R. Pasterný [-] , J. Staněk [-] , T. Březina [-] , V. Musil [-] - P. Lichý [-] , M. Bogner [-] (83. M. Ostrovský [-] )

Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOUDELA František - GARDOŇ Radovan (N), KAZDERA Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 09:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 21:05

Tip: výhra domácích