2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec se začíná rozehrávat, tentokrát si vyšlápl na Teplýšovice


Branky


0

Fotbalisté Týnce nad Sázavou se podruhé v řadě představili na domácím hřišti, kde po výprasku proti Divišovu tentokrát přehráli Teplýšovice, které odjížděly od řeky Sázavy s těsnou porážkou 2:1. O osudu utkání rozhodl skvělým výkonem Jakub Horký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající trenér mohl těsně před přestávkou rozhodnout

Týnec nad Sázavou během prvního poločasu hýřil dobrým pohybem a rychle mohl rozhodnout o osudu utkání, jenže několik brankových příležitostí domácí fotbalisté nedokázali využít. Tedy až do dvacáté minuty, kdy se po krásné kombinaci Týnce nad Sázavou prosadil domácí Jakub Horký.

 

Netrvalo to však dlouho a Teplýšovice mohly slavit vyrovnávací gól, o který se po půlhodině hry postaral Miroslav Podhorský, který napřáhl ke krásné prudké střele, která zapadla přesně k tyči a brankář Lukáš Vašák plachtil vzduchem zbytečné.

 

Domácí mohl vrátit do vedení hrající Radek Skála, jenže Teplýšovic ve velmi slibné příležitosti přestřelil. Skála byl v závěru prvního poločasu hodně nebezpečný a potvrdil, že se nachází ve fantastické formě, když pět minut před přestávkou jeho pokus málem olízl břevno.

Týnec rozhodl o své výhře čtrnáct minut před koncem

Oba týmy po výkopu druhého poločasu předváděly vyrovnaný fotbal a na hráčích domácího Týnce nad Sázavou byla s přibývajícími minutami znát únava, zatímco hosté se tlačili do útoku a mohli zápas otočit. Žádná ze střel se ale neujala. Martin Podhorský dělal, co mohl, ale převážit misky vah na stranu Teplýšovic se mu nepovedlo.

 

Teplýšovice své brankové příležitosti neproměnily a čtrnáct minut před koncem za to pykaly, když Jakub Horký vstřelil svůj druhý gól v zápase a tentokrát už to byl gól vítězný. Jakub Horký si skvěle narazil míč s Radkem Skálou a společně rozhodli o osudu dnešního střetnutí, v němž Týnec nad Sázavou zvítězil těsně 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér Týnec nad Sázavou): „Po přestávce jsme přestali hrát a Teplýšovice začaly mít na vrh. Během prvního poločasu jsme neproměnili několik šancí a málem za to pykali. Naštěstí jsme ale v závěru vstřelili vítězný gól. S třemi body jsem samozřejmě spokojen, stejně jako s dobrým vstupem do sezóny."




Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , O. Stejskal [-] , R. Skála [-] (91. P. Khamuljak [-] ) , J. Horký [-] (87. B. Vosička [-] ) , J. Vavrek [-] , R. Orsák [-] (88. F. Kopta [-] ) , L. Víšek [-] , M. Mach [-] , Š. Petrášek [-]

Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , T. Rosenvald [-] , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (78. Š. Průcha [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , L. Kaňka [-] (65. R. Hruška [-] ) , M. Ottl [-] (46. P. Mládek [-] ) , J. Kubálek [-]

ŽK: 72. O. Stejskal - 63. T. Rosenvald , 71. P. Breburda .
Hráči zápasu: R. Skála , J. Horký - M. Podhorský .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - GLOGAR Petr, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.