3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná proti Unionu, zajímavé utkání z obou stran


Branky


11

V fotbalovém utkání mezi Roudnou a Unionem si domácí tým připsal výhru 3:0. Celý zápas byl ve znamení převahy Roudné, která hrála kvalitněji než jejich soupeř a dokázala si vytvořit mnoho šancí. Union měl potíže se prosadit v útoku a nedokázal bránit proti aktivitě domácího týmu. Skóre utkání bylo otevřeno v prvním poločase a Roudná si již v něm vypracovala důležitý náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí

První poločas začal vyrovnanou hrou obou týmů, ale postupem času začala Roudná přebírat kontrolu nad zápasem. V 29. minutě se domácím podařilo dostat do vedení. Po kombinaci před brankou se Jan Titěra dostal do ideální pozice a bezpečně zakončil, otevírajíc skóre utkání ve prospěch Roudné. Roudná pokračovala v aktivní hře a ve 42. minutě se jim podařilo navýšit své vedení. Opět byl v hlavní roli Jan Titěra, který tentokrát zužitkoval chybu obrany soupeře a střelou do sítě zkompletoval svůj druhý gól v zápase. Domácí tým tak odcházel do šaten s komfortním náskokem 2:0.

Poklidné dohrání zápasu na straně domácích

Druhý poločas začal podobně jako první, s Roudnou v úloze aktivnějšího týmu. V 58. minutě byl vyloučen Michael Haase, který tak oslabil Union. Domácí hráči si vytvořili další šance, ale střely skončily mimo branku nebo je zastavil brankář Unionu. Union se snažil vyrovnat hru, ale obrana Roudné byla pevná a nedovolila soupeři snížit skóre. Navíc v 85. minutě byl vyloučen druhý hráč, tentokrát Petr Kutný. Až do 87. minuty se skóre nezměnilo, ale Roudná se nechtěla spoléhat pouze na svůj dosavadní náskok. V závěrečných minutách se jim podařilo uzavřít zápas třetím gólem. Jakub Houfek využil dobře vytvořenou příležitost a svou střelou do sítě potvrdil výhru Roudné. Celkově vzato, Roudná předvedla ve fotbalovém utkání proti Unionu výborný výkon a zaslouženě si připsala tři body. Jejich lepší hra a větší počet vytvořených šancí se projevily na skóre, které bylo nakonec 3:0 ve prospěch domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Tak byli jsme tentokrát po celý zápas lepším týmem a díky vyloučení 2 hráčů soupeře to pak byla hra na kočky s myší.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: K zápasu jsme dorazili v dost kombinované sestavě. V úvodu jsme byli aktivní a měli dost šancí. Bohužel se nám to nepodařilo a domácí po našich dvou chybách vstřelili dvě branky. Ve druhé půli jsme soupeře zatlačili, ale přišlo přísné vyloučení. Když nám vyloučili dalšího hráče a obdrželi jsme další branku, tak už se čekalo jen na závěrečný hvizd.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] (86. L. Jandoš [-] ) , M. Ranš [-] , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] (81. A. Hess [-] ) , J. Walter [-] , J. Houfek [-] , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , V. Ranš [-] , J. Viktora [-]

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , A. Pasichnyk [-] , D. Kalaš [-] , R. Červeňák [-] , P. Kalaš [-] (51. D. Kryvorot [-] ) , V. Danch [-] , O. Cajthaml [-] (69. P. Kutný [-] ) , J. Jindra [-] (89. D. Biasutto [-] ) , M. Haase [-]

ŽK: 77. P. Hyneš , 79. D. Urie - 11. M. Haase , 55. V. Danch , 85. P. Kutný . ČK: 58. M. Haase , 85. P. Kutný .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - EHM Michal, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra hostů

Union by měl potvrdit tabulkové umístění a zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích