4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná režírovala utkání s Roudnou a vzala všechny body!


Branky


12

Dalším zajímavým střetem 24. kola byl střet mezi Letnou a Roudnou. Tento zápas jednoznačně dopadl lépe pro domácí, kteří si nechali všechny 3 body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná vstoupila do utkání fantasticky

Na hřišti Letné se odehrálo napínavé utkání mezi domácím týmem a Roudnou. Od prvních okamžiků bylo zřejmé, že domácím se daří lépe. Hned v 8. minutě se Vít Skalský prosadil a otevřel skóre ve prospěch Letné. Po přesné nahrávce a chytře provedené střele nedal brankáři hostů žádnou šanci. Domácí tým se tak dostal do vedení 1:0 a nabral sebevědomí. Letná pokračovala v útočné hře a snažila se navyšovat své vedení. Hosté z Roudné se snažili bránit, ale jejich obrana byla pod neustálým tlakem. V 39. minutě přišla další rána pro Roudnou, když Tomáš Borkovec zvýšil skóre na 2:0 ve prospěch domácího týmu. Letná tak šla do šaten s příjemným náskokem 2:0. Měla před sebou ještě jeden důležitý úkol. Ovládnout i druhou půli.

Druhá půle hrála do karet domácím, kteří si zajistili 3 body

Po změně stran se Letná nezastavila a i nadále měla utkání plně pod kontrolou. Hostující Roudná měla problémy se prosadit a domácí tým využíval svou převahu. V 61. minutě se útočník Stanislav Žák prosadil a přidal třetí gól pro Letnou. Po přesné střele do sítě hostujícího týmu se skóre zvýšilo na 3:0 a hosté museli reagovat. Reakce ale nepřišla a Jiří Gartner, hráč Letné, se rozhodl přidat další branku. V 81. minutě se mu podařilo prostřelit brankáře Roudné a skóroval. Letná tak vedla 4:0 a měla zápas pevně ve své režii. V závěrečných minutách se Roudná snažila snížit, ale domácí obrana byla pevná a nedovolila hostům vstřelit žádný gól. Utkání skončilo výsledkem 4:0 ve prospěch Letné. Letná předvedla skvělý výkon a měla utkání plně pod kontrolou. S výsledkem 4:0 si zajistila vítězství nad Roudnou a získala cenné body do ligové tabulky. Domácí tým se prezentoval útočnou a efektivní hrou, zatímco hosté nedokázali dostatečně ohrozit obranu Letné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: Myslím si, že byl celý zápas v naší režii a hráli jsme v něm hlavní roli. Jsme rádi za výhru.

SK Roudná
Roudná: Zatím nemáme ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] (36. D. Máj [-] ) , L. Zeman [-] (87. J. Červenka [-] ) , P. Domin [-] (71. J. Diviš [-] ) , P. Sýkora [-] , P. Kraft [-] (87. D. Sýkora [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] (80. V. Cibulka [-] ) , M. Vachovec [-] , F. Kotka [-] (72. A. Hess [-] ) , J. Walter [-] , T. Kratschmer [-] , V. Ranš [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Houfek [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRAČMER Marek - DOLEŽAL Martin, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Pachner
Tip experta: remíza

Padne remíza, oba týmy jsou velice vyrovnané a bude to napínavý zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích