3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 15:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná překvapila a představila jeden z nejlepších výkonů v sezóně!


Branky


10

Zápasem 23. kola byl střet mezi Roudnou a Rapidem B. Tento zápas se výrazně lépe vydařil domácím, kteří předvedli velmi působivý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hlavní arbitr utkání Jan Šašek odpískal start a mohlo se začít. Už od samotného začátku utkání hráli lépe domácí. Jejich výkon zaskočil hosty, kterým se moc nedařilo. Domácí důsledně bránili a vytvářeli si zajímavé šance, ale na branku to prozatím nestačilo. Přes mnoho pozitivních chvílí na straně Roudné stav zůstal bezbrankový a první poločas skončil za stavu 0:0 a oba týmy, zejména Rapid si šli vyčistit hlavy do šatny.

Roudná proměnila dřinu v branky a ovládla utkání

Druhá půle začala a vše se pomalu začalo vracet do pohybu. Do druhé půle vstoupili lépe opět domácí. V 58. minutě se podařilo Janu Titěrovi vstřelit první branku utkání a poslat tak Roudnou do vedení 1:0. Roudná tedy poprvé proměnila lepší hru v branku a dominantnost v utkání nesla ovoce dále. V 63. minutě Jakub Houfek navýšil skóre na 2:0 a Roudná se uklidnila, protože už nehrozilo jendobrankové vyrovnání. Naopak o 5 minut později Jan Titěra přidal svou druhou branku v utkání a navýšil vedení na 3:0. Do konce utkání se už neudál žádný zajímavý moment a Roudná tak poklidně dohrála a získala 3 body do tabulky. Zklamaní hosté se vraceli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Tak konečně jsme vyhráli, byli jsme po celé utkání lepším týmem, když jsme šance začali proměňovat až ve druhém poločase. Jsme rádi, že jsme vyhráli.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Ze strany Rapidu B jednoznačně nejhorší výkon na jaře. Domácí pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Z nich nakonec ti ve druhé půli proměnili a berou zaslouženě tři body.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] (86. A. Dejmek [-] ) , T. Kratschmer [-] (46. L. Jandoš [-] ) , M. Vachovec [-] , V. Ranš [-] (78. P. Brichcín [-] ) , J. Walter [-] , J. Houfek [-] , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Viktora [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Holík [-] - J. Kovařík [-] , M. Lepič [-] (46. J. Šilhavý [-] ) , J. Hlaváč [-] , J. Jelínek [-] , P. Zikmund [-] (63. J. Vítek [-] ) , T. Křen [-] , M. Novák [-] , P. Kovářík [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - MAREŠ Martin, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: David Pešek
Tip experta: výhra hostů

Rapid vyhraje, jelikož na jaře zaváhal pouze dvakrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza