M. Rampa 22.
P. Domin 62.
S. Žák 78. (p.)
S. Žák 88.
4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letné se podařilo porazit VS a nechat si tak všechny body doma!


Branky


22. M. Rampa , 62. P. Domin , 78. S. Žák (p.) , 88. S. Žák - 24. V. Kastl , 65. J. Feřstek
9

Záchranářská mise Vodních Staveb měla další zastávku na Letné v Plzni. Domácí se nacházejí v klidném středu tabulky, kdežto hosté bojují o holé přežití. Nedělní podvečer tedy skýtal zajímavou bitvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina patřila hostům

Úvod zápasu lépe vyšel Vodníkům, kteří domácí přehrávali dobrým tlakem ve středu pole a rychlými krajními hráči. O první příležitost se postarali hosté, když se útočící hráč zjevil na hranici velkého vápna a prověřil domácího brankáře tvrdou přízemní střelou. Tlak Vodníků sílil, ale bez další větší příležitosti. A tak se domácí z ničeho nic utrhli a rychlou akcí po levém křídle a přízemní přihrávce na hranici malého vápna se dostali do vedení. 1:0. Hosté se ale nenechali odradit od nastaveného trendu zápasu a stále byli lepším týmem. To se promítlo hned v následující minutě, kdy nehlídaný Kastl napřáhl z pětadvaceti metrů a krásnou střelou vyrovnal skóre zápasu. 1:1. Vodní Stavby do konce první poloviny zápasu nepolevovaly ve svém úsilí a tlaku, změna stavu již ale nepřišla. Oba trenéři využilo o přestávce možnost střídání a provedli každý jednu změnu.

Rozhodla zbytečná penalta

Do druhého poločasu nastoupil místo Vodních Staveb úplně jiný tým. Jinak se totiž výkonnostní skok k horšímu nedá vysvětlit. Najednou byl domácích hráčů Letné plný trávník a bylo jasně zřetelné, že do druhé poloviny zápasu přišli v úplně odlišném rozpoložení. Naopak hostující tým, i přes jednu nadějnou příležitost, víceméně čekal na inkasovaný gól. Ten také přišel po rychlém protiútoku, kdy se nepochopitelně pro hostující obranu řítila dvojice domácích útočníků téměř osamocená na brankáře, který po přízemní střele Domina podruhé v zápase tahal míč ze sítě. 2:1. Ale šablona z první půle se opakovala a Vodní Stavby do dvou minut vyrovnaly. Po kolmé přihrávce a nedorozumění mezi stopery a brankářem se z poměrně jednoduchého gólu do prázdné branky radoval Feřstek. 2:2. Obraz hry se od té chvíle změnil ve festival chaosu, nákopů a odkopů. Ani jeden tým nebyl schopný převážit zápas na svoji stranu, až rozhodl nešikovný faul hostů ve vlastním vápně a odpískaný pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Žák a domácí deset minut před koncem výrazně vykročili za třemi body. 3:2. Hosté se již nezmohli na souvislý tlak, natož na gólovou šanci. Když se pak Žák podruhé prosadil po špatně ubráněném centru, bylo o výsledku zápasu rozhodnuto. 4:2. Letná si upevnila své postavení ve středu tabulky a zbytek sezóny může dohrát v poklidu. Následující sobotu zavítá na horkou půdu Ledců. Naopak Vodní Stavby si nechaly mezi prsty proklouznout další zápas a opět se propadly na poslední příčku. V dalším utkání přivítají silný Union, který je stále ve hře o druhé místo. Pro Vodníky vypadá závěr sezóny velice pochmurně. Pokud si chtějí udržet naději, musí v každém následujícím zápase podat kvalitní výkon podpořený proměňováním šancí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: První poločas lepší hosté, druhý zase domácí.

TJ Vodní stavby Plzeň
Martin Michálek, hráč: Už po několikáté nejsme schopni dotáhnout zápas, ve kterém jsme lepší, do vítězného konce. První poločas jsme ovládali hru, ve druhém jsme se vrátili ke stylu, který nás dostal na poslední místo. Teď nám zbývá se soustředit na Union a překvapit.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - J. Trombik [-] (46. Š. Brožek [-] ) , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , D. Sýkora [-] , L. Zeman [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , P. Kraft [-] (65. J. Diviš [-] ) , M. Šampalík [-] , M. Rampa [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Kokoška [-] - M. Novák [-] (88. D. Machala [-] ) , F. Roskovec [-] , Z. Wočadlo [-] - V. Kastl [-] , J. Feřstek [-] , M. Klouda [-] (76. M. Matoušek [-] ) , M. Mařík [-] (63. D. Štec [-] ) , M. Lochman [-] - R. Dlabal [-] (46. M. Pytlík [-] ) , J. Haišman [-]

ŽK: 55. S. Žák - 78. J. Haišman .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DUŠEK Tomáš, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Ladislav Stach
Tip experta: výhra domácích

Letná je doma jasný favorit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích