L. Novák 47. (p.)
1:1
(0:0)
90. L. Stach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 15:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota i Union se po vyrovnaném zápase musí spokojit s bodem!


Branky


47. L. Novák (p.) - 90. L. Stach
9

Dalším zápasem 22. kola byl střet mezi Lhotou B a Unionem. Tento zápas byl velmi vyrovnaný a na samotném konci se museli oba dva kluby spokojit jen s jednobodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez jediné branky

Hlavní arbitr utkání Milan Schingler odpískal start a mohlo se začít. Vše se dalo do pohybu a utkání začalo. To, že zápas bude napínavý se dalo čekat už od samotného začátku. Lhota i Union se snažili co nejvíce o to, aby vstřelili první branku, což se ale zatím ani na jedné straně nestalo. Naopak ani jeden z týmů nedokázal proměňovat šance a stav byl tak zatím bezgólový. Tento scénář se v podstatě opakoval až do konce první půle, která skončila remízou 0:0 a oba týmy šli do kabin se smíšenými pocity a s myšlenkou o tom, že druhá půle rozhodne a bude náročná.

 

Druhá půle nám předvedla několik zvratů

Druhá půle začala a vše se dalo opět do pohybu. Vše začalo velmi dobře pro domácí Lhotu. V 47. minutě se totiž uskutečnil pokutový kop, o který se měl postarat Libor Novák. Tento muž samozřejmě nezklamal a potvrdil svou kvalitu. Díky tomu také dostal Lhotu do vedení 1:0 a vstřelil tak první branku utkání. Čekalo se, že Lhota zápas dotáhne do vítězného konce a vše tomu naznačovalo. Hosté lehce zalezli a čekali na správnou příležitost k tomu, aby skórovali. Union začal být víc aktivní a v druhé půli hrál více na balónu. Prozatím se jim ale nedařilo vstřelit vysněný gól. To se jim nakonec povedlo v tu nejnutnější chvíli. V 90. minutě totiž Ladislav Stach, hráč 21. kola, vstřelil po dlouhém autu branku, která měla za příčinu to, že Union vyrovnal a spokojil se tak s bodem stejně tak jako Lhota.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas byl hodně vyrovnaný a od vstřeleného gólu hosté bohužel hodně zalezli a čekali, že už zápas dohrajeme, což se bohužel nepovedlo a v podstatě v nastavení soupeř srovnal skóre.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: První poločas to byl mizerný fotbal z obou stran, Lhota byla fotbalovější, ale šancí moc neměla. Hned po přestávce jsme inkasovali z penalty a to nás nakoplo, druhý poločas jsme byli lepší a šli si za vyrovnáním, které v nastavení přišlo. Remíza je asi zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
Š. Smola [-] - J. Adlt [-] , D. Fikerle [-] (46. Z. Mužík [-] ) , M. Šoltys [-] (75. J. Humeník [-] ) , J. Eliášek [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] , L. Výškrabka [-] , J. Jaroušek [-] , V. Bartovanec [-] , J. Švík [-] (55. M. Čoupek [-] )

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Jakoubek [-] (46. V. Dziadus [-] ) , J. Jindra [-] , V. Danch [-] , R. Červeňák [-] , J. Pachner [-] (75. M. Haase [-] ) , L. Stach [-] , R. Červeňák [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , P. Kalaš [-] (55. A. Pasichnyk [-] )

ŽK: 83. J. Jaroušek - 72. R. Červeňák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - VÁVRA Vlastimil, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Ladislav Stach
Tip experta: výhra hostů

Pokud podáme výkon jak v Chotíkově, tak vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích