3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov marně dotahoval proti Prazdroji


Branky


7

Chotíkov v úvodním kole podlehl na vlastním hřišti nováčkovy z Ledec. Zatímco fotbalisté Prazdroje přetlačili Litice 3:2. K vidění tak byl velmi pohledný fotbal v podání obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas - gólové hody

Oba celky se chtěli od začátku zápasu prezentovat útočným fotbalem. Diváci tak mohli sledovat mnoho šancí a pohlednýc kombinací. Otevřená hra trvala přibližně první čtvrthodinku od úvodního hvizdu, poté jí uťal prvním gólem domácích Jan Titěra v 18. minutě, když se prosadil z rohového kopu.

Domácí se po vstřelené brance zatáhli a začali hrát na rychlé protútoky, to hostům z Chotíkova dělalo problémy a byla z toho druhá inkasovaná branka, o kterou se postaral opět Jan Titěra. Hattrick dokonal Jan Titěra ještě do konce první půle, a to konkrétně v 36. minutě. Hosté zaskočeni vývojem vyrovnané partie, přeci jen dokázali snížit ještě do poločasu a to zásluhou Lukáše Kaprála. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácích fotbalistů.

Marná snaha Chotíkova

Do druhého poločasu vstoupil hosté s velkým úsilím o zvrat zápasu. Od začátku Chotíkov diktoval tempo a hra se odehrávala spíše na polovině Prazdroje. Domácí se zatáhli a hrozili jen z občasných brejků. 

O kontakní branku se postaral v 73. minutě Petr Kolesa. Vedení o jednu branku ale domácí s vypětím všech sil dokázali udržet a stále zůstávají stoprocentní.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: První poločas byl z obou stran velmi otevřený. Bohužel jsme inkasovali jako první z rohu. Soupeř poté hrál jenom na brejky z kterých jsme dostali ještě dvě branky. Do přestávky jsme vstřelili alespoň jednu branku. Druhý poločas byl naší strany velmi dobrý, bohužel jsme dali pouze jednu branku. Domácí hráli už jenom na brejky. Bohužel vyrovnávací gól už jsme nedali. I když pár šanci jsme měli. Snad se konečně dočkáme 3 bodů v zápase s dalším nováčkem z Vochova



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , M. Tříska [-] (77. J. Diviš [-] ) , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] , J. Walter [-] , J. Pavlíček [-] , T. Pfleger [-] , A. Dejmek [-] , M. Krýda [-] , D. Urie [-]

FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - P. Kolesa [-] , V. Kratochvíl [-] , A. Cirok [-] , Š. Kolesa [-] (46. M. Ichnatoyla [-] ) , P. Maruš [-] (74. M. Hauer [-] ) , L. Kaprál [-] , J. Kroc [-] , J. Kastl [-] , J. Pechler [-] , M. Tříkač [-] (46. M. Rubáš [-] )

ŽK: 29. A. Dejmek , 84. T. Pfleger .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HAVRÁNEK Václav - HERMAN Jan, JAROŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů