Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitana si z Kosmonos odvezla kanára


Branky


0

Premiéra v I.B třídě před domácím publikem se nadmíru vydařila hráčům Kosmonos, kteří rozdrtili tradičního účastníka z Byšic v poměru 6:0. Ukazuje se tak, že nové týmy budou pro skupinu B velikým oživením a mohly by bojovat o vysoké příčky v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do zápasu vlétli aktivně

Od samotného začátku domácí nováček ukazoval, že před svými fanoušky chce zvítězit a hned v 1. minutě se z levé strany řítil na gólmana kapitán Keszeg, ovšem Schneider v brance Byšic nohama vyrazil. V další šanci se v 5. minutě objevil Šulc, ale jeho slabá střela nenadělala gólmanovi žádné problémy. Poprvé se skóre měnilo v 8. minutě, když parádní Michalcův centr na zadní tyči našel Keszega a ten se nemohl mýlit. Vedoucí gól hráče Kosmonos uklidnil a ti hráli podle svých představ - dobře kombinovali a nepouštěli Byšice k ohrožení vlastní branky. Ani domácí si ale větší šance nevytvářeli - tedy až do 38. minuty, kdy se po pravé straně rozběhla nová domácí posila Flachbart (bývalý ligový fotbalista, kterého můžeme pamatovat i z evropských pohárů v dresu Sparty). Ten svou akci zakončil střelou a od zadní tyče se míč odrazil do branky. 2:0. Hosté v průběhu hry hrozili pouze ze standardních situací a největší šanci si schovali na samotný závěr - střela z výborné pozice po Menčlově zpětné přihrávce ale přelétla i ochrannou síť za brankou.

Pohodové navyšování náskoku

Hosté sice do druhé půle udělali změnu v sestavě, když Szena nahradil v útoku Kolínský, na rozjeté Kosmonosy to ale nestačilo. Domácí totiž navázali na výkon v první polovině a Byšice k ničemu nepouštěli. Ba naopak, dařilo se jim střílet další branky. Brzy po poločase se k odraženému balonu po standartce dostal Žižka, svým důrazem se dostal přes dva hráče a zakončil nekompromisně na přední tyč. 0:3. Netrvalo dlouho a bylo to 4:0, když se po vyražení míče gólmanem dostal k míči Flachbart a poslal míč brankáři do protipohybu. Poté domácí prostřídali sestavu a chvilku trvalo, než se rozjeli do obvyklých obrátek. Poté si ale vše sedlo a padaly další góly. Pátou branku vstřelil střídající Kraus, který se dostal k odraženému míči z rohu a z voleje svou slabší levačkou trefil parádní gól - gólman se jenom ohlédnul. Na 6:0 ukončil kanonádu Flachbart a v prvním zápase za Kosmonosy si tedy připsal hattrick. Kosmonosy si tak spravily chuť po smolné porážce v Klíčanech, naopak v Byšicích mají o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - hráč Kosmonos: Od úvodního hvizdu jsme byli lepším týmem, dobře jsme k zápasu přistoupili a chtěli dát rychlý gól, což se naštěstí povedlo. To nás povzbudilo a poté, co jsme si vedení ještě do poločasu pojistili už jsme měli zápas plně ve svých rukách. Přišlo i poměrně dost diváků, proto jsem rád, že jsme se ukázali v dobrém světle.




Sestavy


SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - O. Siřínek [-] (54. A. Vizingr [-] ) , M. Kubelka [-] , K. Kozma [-] , J. Keszeg [-] (69. V. Žďánský [-] ) , M. Šimáček [-] , M. Michalec [-] (61. P. Kraus [-] ) , V. Šulc [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , J. Flachbart [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Šteiner [-] , P. Čermák [-] , P. Menčl [-] - J. Szen [-] (46. T. Kolínský [-] ) , J. Klár [-] - J. Kábrt [-] (70. M. Stejskal [-] )

Hráči zápasu: J. Flachbart .
Místo: Kosmonosy. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Polák Ivo - MELNAR Matěj, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.