M. Školák 15.
R. Křepelka 65. (vl.)
3:2p.
(1:1)
20. M. Mlynka (p.)
68. L. Vávra
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza pro Záryby


Branky


15. M. Školák , 65. R. Křepelka (vl.) - 20. M. Mlynka (p.) , 68. L. Vávra
0

Již třetí remízu si připisují na své konto hráči Záryb. Tentokrát se jim to podařilo v domácím utkání proti Bakovu nad Jizerou, pro který se nejedná o povedený vstup do soutěže a po dnešku mají na svém kontě pouhé 2 body za prohry po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Záryb

Poučení z minulého týdne a špatného začátku v zápase proti Byšicím si zřejmě vzali fotbalisté Záryb a do dnešního soupeře se zakousli hned od úvodního hvizdu. V 15. minutě se Záryby také dostaly do vedení, když se k centru Voštiara dostal Školák a hlavou uklidil míč do sítě. 1:0. Hned o 5 minut později ale bylo vyrovnáno a hostům k tomu pomohl pokutový kop. Domácí sice s rozhodnutím sudího Palka nesouhlasili, k míči se ale postavil Mlynka a nemýlil se. 1:1. To bylo ale ze strany hostů až do konce poločasu vše, domácí naopak mohli jít opět do vedení. V krásném úniku se objevil Vytlačil, ale jeho střelu na zadní tyč dokázal gólman vyrazit. V poločase utkání tak byl stav vyrovnaný 1:1.

Góly Bakova do obou branek

I druhý poločas začaly aktivněji domácí Záryby a odměnou jim bylo už podruhé v zápase vedení. Po faulu na Školáka dostali domácí příležitost přímého kopu, k jehož rozehrávce se postavil Mareček. Nacentroval balon na přední tyč, kde se hostující obránce Křepelka nešťastně srazil s gólmanem Loudou a navíc si zároveň vstřelil vlastní gól. Hned vzápětí byl hříšník střídán... I další příležitost se zrodila na straně domácího týmu, ale zpětná přihrávka Školáka na Voštiara neměla potřebnou přesnost. Domácí se snažili utkání dovést do konce s míčem na kopačkách, to se jim ale nepodařilo. Bakovští se totiž dostali k centru ze strany, který si ve vápně našel jen 2 minuty po svém příchodu na hřiště Vávra, a bylo opět srovnáno. V penaltovém rozstřelu se zaskvěl domácí brankář Šulc, který hostujícím exekutorům zneškodnil dva pokusy a výrazně tak přispěl k vítězství Záryb 3:2 po pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - hráč Záryb: Po celý zápas jsme byli aktivnějším týmem, ale hosté dokázali být efektivní. Škoda hlavně penalty v první půli, která byla z mého pohledu odpískána trochu nesmyslně. V penaltách nás potom podržel výborný brankář Šulc.




Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - L. Baloun [-] (53. J. Urban [-] ) , M. Školák [-] (75. M. Šťastný [-] ) , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] (81. J. Blanár [-] ) , B. Mareček [-] , T. Vytlačil [-] , P. Voštiar [-] (91. J. Formánek [-] ) , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , O. Janáček [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - L. Bláha [-] , V. Sedláček [-] , R. Frélich [-] , R. Křepelka [-] (66. L. Vávra [-] ) , J. Smetana [-] , J. Binder [-] (86. M. Louda [-] ) - L. Kendík [-] (75. T. Vitmajer [-] ) , J. Kvapil [-] - M. Vaněk [-] , M. Mlynka [-] -

ŽK: 56. D. Hallík , 76. D. Vytlačil - 37. V. Sedláček , 52. J. Smetana , 63. R. Frélich , 70. M. Vaněk , 81. J. Kvapil .
Hráči zápasu: B. Mareček - L. Vávra .
Místo: TJ Sokol Záryby. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PALEK Michal - ZUSKA Oldřich, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.