Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry už zase vítězí


Branky


0

Po první prohře v I.B třídě, která přišla v minulém kole na hřišti Klíčan, spravili domácí reparát v zápase proti Vitaně Byšice. Ten vyhráli díky slepeným brankám po změně stran vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neočekávaně vyrovnaný první poločas

Bodový rozdíl mezi oběma týmy byl před zápasem pouhé 4 body, ovšem favorit na vítězství byl jasný - byly jím domácí Ovčáry, které chtěly napravit zaváhání a prohru z minulého kola v Klíčanech. Proti nim stál soupeř, který už 5 zápasů v řadě neprohrál - i když poslední dva duely rozhodovaly až penalty. V dresu hostí se objevila po Klarovi další neratovická posila Kmoch, domácí do zápasu vyrukovali s již uzdravenými Urbanem a Hašlerem. Žádný velký úvodní tlak se ze strany domácího celku nekonal a hra byla až nad očekávání vyrovnaná s nevyužitými šancemi na obou stranách hřiště. Postupem času se ale územní převaha začala překlápět na stranu Ovčár a jejich hráči také vstřelili jediný gól poločasu: Ve 25. minutě se z pozice obránce trefil Pechar, a tak do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Zvýšení náskoku Ovčár

Úvod druhého poločasu nenaznačoval žádnou změnu v obrazu hry - však také obě sestavy zůstaly ve stejném složení. Scénář první půle se ale opakoval a Ovčáry opět začaly přitápět pod kotlem a Byšice začaly chybovat. A chybovat proti tak zkušenému soupeři se rovná velkým nepříjemnostem. Výsledkem byly slepené góly v 59. a 61. minutě, o které se postarali Stránský a 8. gólem v sezoně nejlepší střelec soutěže Hyka. V 81. minutě vstřelily čestný gól i Byšice a byl opravdu výstavní - Čurda nádherně proměnil přímý kop mimo dosah brankáře Chaloupky. Poslední slovo ale opět patřilo domácímu týmu, který vstřelil další dva slepené góly zásluhou Mihalíka a Hašlera a o skóre se drží na prvním místě tabulky před dotírajícími Klíčany.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér Ovčár: Úvody obou poločasů byly vyrovnané, ale postupně jsme si začali vytvářet převahu. Chyby soupeře jsme dokázali potrestat, a tak jsme zaslouženě zvítězili.




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] (77. T. Sobotka [-] ) , R. Pechar [-] , J. Studený [-] - M. Urban [-] (65. J. Hrstka [-] ) , T. Hašler [-] , M. Vernek [-] , J. Mihalík [-] - M. Voljanskij [-] (77. P. Březina [-] ) , P. Hyka [-] , J. Stránský [-] (85. P. Rynda [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Lauda [-] - J. Szen [-] - P. Menčl [-] , J. Kmoch [-] (78. J. Šteiner [-] ) , J. Klár [-] (57. P. Čermák [-] ) , J. Kábrt [-] (85. P. Váchal [-] )

ŽK: 9. D. Menčl , 61. J. Lauda , 71. P. Menčl .
Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Říha Jaroslav - SVOBODA Richard, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.