Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry rozhodly už v prvním poločase


0

Čtyři góly v síti Bakova během 15 minut rozhodly a osudu utkání. Mezi 27. a 42. minutou utkání se Ovčáry rozstřílely a dokonce ještě kratší časový úsek stačil na hattrick hostujícímu útočníkovi Voljanskému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá závěrečná čtvrthodina

Se změnou na pozici brankáře, kde Chaloupku nahradil Brož, ale jinak konečně v plné palbě přijeli do Bakova nad Jizerou hráči favorizovaných Ovčár. Proti nim vyběhla omlazená sestava domácích, ve které opět dostali šanci dva mladší dorostenci Vitmajer s Reslem. A domácí tým se dlouho držel - ač měli hosté míč častěji na svých kopačkách, nedokázali se téměř půl hodiny prosadit. Až přišla 27. minuta a první gól v síti domácího celku. Postaral se o něj Vernek a začal tak nevídanou gólovou smršť. Během závěrečné čtvrthodiny poločasu totiž hosté přidali ještě další tři branky a o všechny se postaral stejný hráč - zkušený útočník Michal Voljanskij. Ve chvíli, kdy sudí Mareš ukončoval poločas, tak bylo o vítězi utkání prakticky rozhodnuto, jelikož Ovčáry vedly 0:4.

 

Čestný úspěch Bakova

Do druhého poločasu už nenastoupil v hostujícím dresu Urban, který přepustil svou pozici Kudelovi a na zkušeném týmu Ovčár bylo vidět, že už se nikam hnát nehodlá. Hosté hráli to, co potřebovali a šetřili silami. Iniciativa se tak přesunula na kopačky Bakova, který se sympaticky snažil o korekci silně nepříznivého výsledku. V první veliké šanci se ocitl Kvapil, ovšem jeho střelu zastavilo břevno. Pět minut před koncem se ale domácí úspěchu dočkali - stalo se tak po přesné přihrávce Tomáše Zahrádky, který vybídl k zakončení Milana Mlynku. A protože domácí brankář Louda už ve druhém poločase míč za svá záda nepustil, připsali si domácí alespoň dílčí vítězství ve druhém poločase. Body do tabulky ale berou Ovčáry, které se tak i nadále dělí s Klíčany o první místo. Bakov naopak neopustil nebezpečné vody a je jedenáctý.

 



Ohlasy k zápasu



FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: V 1. poločase jsme byli pánem na hřišti, Bakov jsme do ničeho nepustili a zaslouženě vyhráli 4:0. V druhém poločase jsme trošku proházeli sestavu a prostřídali z důvodu dolečení zranění. U dvou hráčů bylo zase celý týden nachlazení a vůbec netrénovali, tak docházely síly, takže už jsme pouze dohrávali. Důležité jsou plusové body ze hřiště soupeře.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Binder [-] , L. Bláha [-] (55. L. Vávra [-] ) , V. Sedláček [-] , D. Zahrádka [-] (61. T. Zahrádka [-] ) - R. Frélich [-] , T. Vitmajer [-] (65. L. Kendík [-] ) , J. Resl [-] , J. Kvapil [-] - M. Vaněk [-] , M. Mlynka [-] -

FC Sokol Ovčáry
D. Brož [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] (72. T. Sobotka [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - J. Mihalík [-] , T. Hašler [-] , M. Urban [-] (46. D. Kudela [-] ) , M. Vernek [-] - M. Voljanskij [-] (66. J. Hrstka [-] ) , P. Hyka [-]

ŽK: 75. L. Vávra - 85. T. Hašler .
Hráči zápasu: M. Voljanskij .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareš Bohumil - SANDEV Viktor, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.