3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase týmů z čela tabulky zůstaly body doma


Branky


0

Zápas dvou předních týmů soutěže nabídl pěknou fotbalovou podívanou a také tři góly. Všechny padly do sítě hostujících Kosmonos, a tak body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor Kosmonos odražen

Do sestavy domácích se vrátil zkušený Morávek, hosté už mohli počítat s futsalovými mládežnickými reprezentanty Bažantem a Kubelkou. Od začátku se hrálo utkání v dobrém tempu a bylo vidět, že oba celky chtějí hrát fotbal. Do zápasu vstoupili lépe hosté a více drželi balon na kopačkách - v první střelecké pozici se ocitl Siřínek, ale branku přestřelil. Poté se dvakrát ukázal Flachbart, při první šanci loboval vyběhnutého golmana, ale přehodil i branku, při druhé střele zpoza vápna gólman vyrazil. Od patnácté minuty začaly hrát spíše Ovčáry a hrozily především přes svou pravou stranu, kde dobře podporoval útok krajní bek. Právě po kombinaci na pravé straně přišel ve 23. minutě centr do vápna, kde se odražený míč dostal přímo ke kopačkám Morávka a ten nezaváhal. 1:0. Gól do té doby dobře hrající hosty trochu zaskočil a ve zbytku poločasu byli lepší domácí. K vážným šancím to ale nevedlo. Poločasový stav 1:0.
 

Vyloučení Voljanského zvrat nepřineslo

V úvodu druhé půle Kosmonosy navázaly na začátek zápasu, kdy byly lepší. Hosté drželi míč na kopačkách, kombinovali a domácí se soustředili spíše na bránění. V 50. minutě si pak vytvořili měli největší šanci utkání - chytře zahranou standardku od Flachbarta zakončoval Siřínek z hranice malého vápna pouze do tyče. Pět minut na to se zrodila další šance na vyrovnání, když se Žižka dostal přes obránce, ale tváří v tvář gólmanovi Chaloupkovi neuspěl a ten jeho střelu vyrazil. V těchto chvílích se zápas lámal a namísto vyrovnání přišlo zvýšení Ovčár. Rohový kop hosté sice odvrátili, ale následný druhý centr do vápna uklidil za Hošťálkova záda rybičkou domácí kapitán Ondrák. Naději ale dal Kosmonosům zkrat domácího útočníka Voljanského, který byl po hattricku v minulém kole opět v hlavní roli. Neunesl totiž faul na vlastní osobu, ohnal se loktem a byl po právu vyloučen. Na odchodu ze hřiště si ještě neodpustil urážky směrem k sudímu Kvasničkovi a zřejmě si delší dobu nezahraje. Ovčáry se zatáhly a soustředily se jen na obranu a hosté se přes jejich blok nemohli dostat k vážnějšímu ohrožení branky. V 83. minutě pak přišlo definitivní rozhodnutí - hostující obrana sice vystavila útočníka do ofsajdu, stopera Studeného dobíhajícího z druhé vlny ale nikdo nepohlídal. Ten šel sám na Hošťálka a překonal ho. Poté už se zápas spíše dohrával a dobrá obrana Ovčár nepovolila soupeři ani čestný gól.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy
Jan Bažant – záložník: Do zápasu jsme vstoupili dobře, první patnáctiminutovka byla v naší režii, škoda že jsme nevstřelili první branku. Po inkasované brance jsme se do konce poločasu hledali a soupeř byl lepší. Druhá půle začala opět dobře a vypracovali jsme si několik tutovek, bohužel jsme je neproměnili a místo toho sami inkasovali. Pak už to bylo těžké, Ovčáry ač v deseti, tak pozorně bránily a vítězství si nakonec zkušeně pohlídaly.



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] (78. J. Hrstka [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - J. Mihalík [-] , J. Morávek [-] , M. Urban [-] , M. Vernek [-] (88. J. Hulička [-] ) - M. Voljanskij [-] , P. Hyka [-]

SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - P. Kraus [-] , V. Šulc [-] (32. J. Bažant [-] ) , M. Kubelka [-] , M. Michalec [-] , J. Flachbart [-] (84. F. Kopal [-] ) , J. Keszeg [-] , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] (86. V. Žďánský [-] ) , M. Hošťálek [-] , O. Siřínek [-]

ŽK: 65. R. Pechar . ČK: 63. M. Voljanskij .
Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kvasnička Václav - DRÁBEK Tomáš, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.