Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po první půli bylo hotovo, Stráž v domácím prostředí smetla Číměř


22
Fotbalisté Stráže rozstříleli ve dvanáctém kole Okresního přeboru Číměř 6:1 a vyhráli jedenácté z dosavadních dvanácti zápasů aktuální sezony. Během prvního poločasu se trefili Mikuláštík, Labuť a Chovítek, ve druhé půli přidali další góly opět Mikuláštík, Bubal a Přílepek.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

V sobotu 5.11. Stráž doma přivítala mužstvo společenství Bystřice B / Číměře. Zápas na čele tabulky prvního se třetím týmem. Stráž začala plnit roli mírného favorita hned od 1. minuty, kdy se prosadil hned z prvního útoku Vlastimil Mikuláštík – 1:0. Avšak hosté i po brzo inkasované brance nesložili zbraně a svou hrou ukazovali, že jejich současné umístění v tabulce není náhodné. Strážští byli ovšem nebezpečnější dopředu a dokázali soupeře ve 27. minutě opět pokořit vstřelenou brankou, kterou měl tentokrát na svědomí Vratislav Labuť – 2:0. Obrázek hry byl i nadále stejný, kdy se oba týmy snažili hrát ofenzivní fotbal, ale byli to opět domácí, kteří mohli slavit. Konkrétně Břetislav Chovítek, který prostřelil gólmana hostí ve 45. minutě a tím stanovil konečné skóre poločasu – 3:0.

Souboj prvního s třetím vyzněl jednoznačně pro domácí

Do druhé půle vstoupili domácí lépe než soupeř a odměnou jim byl v 58. minutě další gól Vlastimila Mikuláštíka, který tak vstřelil již 29 branek v probíhající sezoně a nadále vévodí s obrovským náskokem tabulce střelců OPJH – 4:0. 61. minuta patřila hostujícímu celku, jmenovitě Tomáši Láfovi, který po pěkném centru ze strany nachytal domácí obranu v nedbalkách a zkušeně uklízel do jejich svatyně – 4:1. Jen za pár minut, v 65. minutě, se proháčkoval mezi několika protihráči domácí pravý bek Martin Bubal a zvyšoval tak opět skóre ve prospěch strážských na 5:1 a korunoval tím svůj vynikající výkon v tomto zápase. Zápas měl i nadále poměrně spád a fanouškům se mohl líbit. Fotbalisté hostujícího celku za tohoto stavu zahrávali pokutový kop, který náš brankář vystihl a nedovolil tak číměřským již snížit. Konečnou podobu skóre určil v 86. minutě Daniel Přílepek a stanovil tím výsledek utkání na 6:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Číměř byla dle mého názoru jeden z nejtěžších soupeřů, které jsme na podzim potkali. I když výsledek tomu moc nenapovídá. Mají kvalitní ofenzivní hráče, kteří nás neustále drželi v pozornosti. Pro nás velice cenný skalp. Nyní se soustředíme na poslední kolo, kdy se utkáme s Kunžakem na jejich pažitu. Těžký soupeř, který v posledním utkání v Hobzí ukázal svou kvalitu. Doufejme, že zápas zvládneme a budeme moci na následné dokopné oslavit vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kozel [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] , M. Bubal [-] - V. Labuť [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , M. Podsclan [-] - V. Mikuláštík [-] , D. Přílepek [-]

Číměř
P. Nižník [-] - Z. Steklý [-] , J. Drábik [-] , K. Mihulka [-] , T. Láf [-] , L. Králíček [-] , J. Kaiseršot [-] , P. Hornek [-] , M. Drabík [-] , M. Feytl [-] , M. Veith [-]

ŽK: 82. Z. Steklý .
Hráči zápasu: J. Sivok , M. Bubal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - BICEK Roman, JANÍČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích