Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 14:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si v Chlumu zastřílela, Mikuláštík nasázel pět branek


31

Poslední utkání 7. kola Okresního přeboru proti sobě svedlo mužstva Chlumu a Stráže. Vedoucí celek tabulky s přehledem potvrdil roli favorita a o svém vítězství rozhodl vlastně už během prvního poločasu. Hosté si nakonec odvezli z Chlumu přesvědčivou výhru 7:0 a potvrdili primát nejproduktivnějšího mužstva tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

V nedělní deštivé odpoledne zavítala Stráž na chlumecké hřiště s vědomím, že pokud si odsud odveze tři body, bude stále v kontaktu s čelem tabulky, protože všichni její rivalové v boji o příčky nejvyšší v sobotu bodovali naplno. Strážští hráči chtěli využít větší hřiště ke kombinační hře po zemi, ale opak byl pravdou. Dlouhými nic neřešícími pasy akorát trpěla hra. Až po nějakých dvaceti minutách začala hra Stráže trochu připomínat to, čím by se chtěla prezentovat. A proto se ve 25. minutě mohli strážští borci radovat ze vstřelené branky Vlastimila Mikuláštíka – 0:1. Hned za dvě minuty se trefil do černého agilní Vojtěch Dvořák, a tak byl stav utkání ve 27. minutě již o dvě branky pro hosty – 0:2. Ve 31. minutě se podruhé trefil Vlastimil Mikuláštík – 0:3. A protože chlumecký mančaft s vyšším věkovým průměrem nedokázal strážského rychlonohého snajpra uhlídat ani napotřetí, mohl Vlastimil Mikuláštík ve 36. minutě slavit další hattrick této sezóny – 0:4. A nebyl by to právě Mikuláštík, kdyby se neúnavně nerval se soupeřovou obranou o další branky. Což přineslo své ovoce a mohl tak ve 41. minutě slavit svůj čtvrtý gól v chlumecké síti – 0:5. Takový byl poločasový stav utkání.

Hosté si odvážejí všechny body

Do druhé půle strážští udělali několik změn v sestavě. Střídající hráči naskočili do rozjetého vlaku bez větších problémů, a tak byla Stráž i nadále více na míči a vytvářela si nespočet brankových příležitostí. Kterých zůstalo po hříchu dost nevyužitých. V 52. minutě rozvlnil sít domácích opět nenasytný Vlastimil Mikuláštík – 0:6. Chlumecké mužstvo se sporadicky dostávalo na útočnou polovinu, kde většinu jejich útočných výpadů bezpečně likvidovala disciplinovaně hrající obrana dirigovaná pro tento zápas prozatímním stoperským duem Kozel – Eger. V 65. minutě Stráž slavila posedmé, a to když se valil do další šance Mikuláštík a jeho přihrávku si nešťastně srazil do vlastní branky domácí Matoušek– 0:7. Do konce utkání si vytvořili strážští ještě několik vyložených šancí ke skórování, ale nevyužili již ani jednu z nich. A tak utkání za tohoto stavu i skončilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Tři body z Chlumu byly tak nějak pro nás povinností, pokud se chceme udržet v boji o příčky nejvyšší. Utkání jsme přes počáteční rozpaky zvládli s přehledem a mohlo skončit i výraznějším rozdílem, kdybychom i my ostatní hráči měli seřízená mířidla jako Vlasta. I ten mohl mít více zářezů na pažbě, kdybych mu doslova „nevyžral“ další gól, který stejně nakonec nebyl pro můj ofsajd uznán. Za což se mu omlouvám, ale zároveň věřím, že to jeho osobní statistiky nezbortí a vynahradí si to v jiných zápasech. Další kolo doma přivítáme Novosedly. Čeká nás tedy nežárecké derby, které není nikdy jednoduché a je plné emocí. Doufáme, že budeme úspěšní a toto derby ovládneme s plným bodovým ziskem.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
T. Šniager [-] - L. Řepa [-] , M. Čáp [-] , J. Matoušek [-] - M. Němeček [-] , R. Novák [-] , O. Novák [-] , P. Eliáš [-] - J. Hájek [-] , D. Sejk [-] - M. Lysina [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - M. Bubal [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] - M. Podsclan [-] , V. Labuť [-] , B. Chovítek [-] , V. Dvořák [-] , J. Kozel [-] - V. Mikuláštík [-] , J. Kalvas [-]

Hráči zápasu: J. Eger , V. Mikuláštík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Devera Radek - JANOVSKÝ Tomáš, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase hodně záleží na složení domácího týmu, ale ikdyby byli domácí v nejsilnější sestavě myslím si, že hosté ze Stráže vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

27. 9. 2022 13:08
výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů