Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

05.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Brandýs první ostrý trest nezvládl, Klecany získaly cenné tři body


Branky


0

Suverén úvodních kol nového ročníku 1.A třídy skupiny B zavítal v 5. kole na hřiště Klecan, kde se snažil prodloužil svou skvělou sérii čtyř výher v řadě. To se mu však nepodařilo a Klecany, které loni sestoupily z krajského přeboru, před vlastním publikem zvítězili zásluhou Josefa Gabča 3:1. Přestože Brandýs utrpěl první porážku v sezóně, s dvanácti body a skvělému skóre zůstává stále na čele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl brzký gól

Brandýs nad Labem vstupoval do zápasu v Klecanech vzhledem k jeho fantastické formě v roli favorita, domácí ale již v sedmé minutě dali najevo, že rozhodně nebudou chtít hrát druhé housle a zásluhou přesné trefy Josefa Gabča se ujali hned v úvodu střetnutí bleskového vedení. Oba týmy se prezentovaly útočným fotbalem, ale zároveň také pevnými obranami, které ve zbytku prvního poločasu již neinkasovaly.


Oba týmy odcházely do kabin za těsného stavu 1:0 pro domácí Klecany, které by určitě uvítaly, kdyby se po konci letošního ročníku vrátily zpět do krajského přeboru, jenže před nimi je ještě dlouhá cesta a nyní je navíc čekal druhý poločas proti silnému Brandýsu nad Labem, jenž do utkání nastoupil v silné sestavě a krátce po přestávce to domácí pocítili.

Poslední slovo měly domácí Klecany

Brandýs nad Labem vstoupil do druhého poločasu s tím, že chce jednobrankový náskok soupeře co nejdříve smazat a to se podařilo více než rychle. Pár vteřin od výkopu druhého poločasu se prosadil David Folwarczny, který potvrdil svou fantastickou formu a vyrovnal na 1:1. Hosté poté začali více útočit, což mělo za následek okénka v obranné fázi. Utkání ani neprospělo zranění hráče kola Jana Strosse, který musel již v deváté minutě střídat.

 

 

Klecany hned z kraje druhého poločasu vyrovnávací gól neotřásl a po hodině hry se podruhé v zápase navíc ujaly vedení, když se prosadil Josef Gabčo a svým druhým gólem v utkání rozhodl o výhře svého týmu, kterou ještě čtrnáct minut před koncem ztvrdil třetím gólem Ondřej Dvořák. Brandýs poprvé v sezóně padl, ale až čas ukáže, jak takhle prohra bude důležitá nebo ne.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa (předseda Sokol Klecany): „Do zápasu jsme šli s respektem k soupeři, vzhledem k jeho skvělému vstupu do soutěže, a přibližně deset minut jsme hráli na jistotu a prakticky z první vážnější akce jsme udeřili, když skóroval Gabčo. Od této chvíle se hrál útočný fotbal s množstvím šancí na obou stranách, kdy obě mužstva buď nepřesností nebo výbornými zákroky gólmanů své šance nevyužila. Do druhého poločasu jsme šli s cílem co nejdéle neinkasovat, což se nám nepovedlo a po podcenění centru ze strany našeho brankáře soupeř snadno vyrovnal. Klíčový moment přišel vzápětí. Udělali jsme zbytečnou penaltu,ale naštěstí soupeř přestřelil. Myslím,že to rozhodlo. Opět přicházely šance na obou stranách, více jsme jich však měli my a po gólech Gabča s Dvořákem jsme mohli slavit výhru.“

FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl (místopředseda FK Brandýs nad Labem): "Zápas se našemu týmu nepodařil. Obráncům se nepodařilo uhlídat nebezpečného Gabča, útočníci zase neproměňovali šance jak na běžícím pásu. O výsledku zápasu rozhodla neproměněná penalta, domácí vstřelili z protiútoku Gabčem branku, pak přidali ještě jednu a závěr zkušeně ubránili. Věřím, že příští zápas zvládneme lépe."

Sestavy


MSK Klecany
O. Kelemen [-] - J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] , A. Pfeifer [-] - L. Gerhát [-] (52. F. Skokan [-] ) , J. Hrodek [-] , M. Rodek [-] , M. Hanuš [-] , O. Dvořák [-] - J. Gabčo [-] (89. F. Hrkal [-] ) , L. Rybecký [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Krajíček [-] , M. Sunkovský [-] , M. Stross [-] , D. Rek [-] - A. Maršner [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] (9. F. Braborec [-] ) , J. Prokop [-] , M. Kubeš [-] - M. Kovařík [-] -

ŽK: 41. A. Pfeifer , 55. J. Gabčo , 60. O. Kelemen .
Místo: TJ Klecany. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vokoun Daniel - ŘIČICA Jiří, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.