Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice tentokrát přejely Černolice. Zvítězily vysoko 5:0!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Černolice SK Hvozdnice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl celkem vyrovnaný!

Na programu sobotního odpoledne bylo v Černolicích utkání 10. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny A. Domácí hostili silný tým z Hvozdnic. Hosté přijeli do Černolic s tím, že jsou favority tohoto utkání a na hřišti to jen potvrdili. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí David Lafek, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Tomáš Nejedlo a Milan Bez. Na utkání se přišlo podívat 100 diváků.

 

Hosté se dostali velmi brzy do vedení v utkání. V 5. minutě se prosadil kapitán a snad největší hvězda týmu Hvozdnic a to Lukáš Třešňák. Tato branka byla zároveň jedinou, která byla v první půli vidět. Domácí hráli velmi zodpovědně a tak to nebylo pro hosty vůbec jednoduché pořádně se prosadit. Po prvních 45 ti minutách se tak šlo do šaten za těsného stavu 1:0 pro Hvozdnice.

Hvoznice ukázaly svou sílu!

Druhá půle už byla v trochu jiné režii, než ta první. Hosté ukázali svou sílu a najednou bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Ve 47. minutě zvýšil na 2:0 již známý dvojnásobný nejlepší hráč kola a to Lukáš Mráz. Ten se v tomto utkání opět opravdu vyznamenal. V 59. minutě přidal další branku a nebylo to jeho poslední slovo v tomto utkání. V 59. minutě se pak trefil znovu a kompletoval tak hattrick v sobotním utkání. Na konečných 5:0 pak dovršil svou střelou Martin Hnilička. Hvozdnice tak porazily hladce domácí Černolice a mohly jet spokojeně domů. Hráči Černolic budou chtít jistě na toto utkání co nejdříve zapomenout a snažit se v příštích utkáních hrát mnohem lépe, než v tomto zápase.



Ohlasy k zápasu


Černolice
Staroba - Trenér: Utkání se hodnotí jednoduše. Zasloužené vítězství hostů. Po vydařených dvou zápasech jsme jistě chtěli na naší formu navázat dalším vítězstvím, ale kvalita soupeře byla nad naše síly a soupeř vyhrál naprosto zaslouženě. Předčil nás v rychlém přechodu do útoku a výsledek naprosto odpovídá průběhu utkání.




Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - J. Homola [-] - A. Macela [-] , T. Franěk [-] (77. K. Kocián [-] ) - P. Podlešák [-] , T. Kundera [-] (34. J. Baroch [-] ) , P. Šultes [-] , F. Poláček [-] (72. F. Onderka [-] ) , O. Rott [-] , M. Kaláb [-] , J. Kocmánek [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Dolejš [-] , M. Matys [-] (72. P. Zavadil [-] ) , T. Němec [-] , J. Hromádka [-] , O. Lohoyda [-] - M. Hnilička [-] , M. Tomeček [-] , J. Hušbauer [-] (90. J. Mrhal [-] ) , L. Třešňák [-] - L. Mráz [-]

ŽK: 44. T. Franěk , 53. M. Kaláb , 65. A. Macela - 6. M. Dolejš .
Místo: Černolice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lafek David - NEJEDLO Tomáš, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.