M. Habr 21.
M. Habr 45.
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč těsně zvítězila v Radnicích


Branky


21. M. Habr , 45. M. Habr - 29. M. Kraus , 37. M. Kraus , 83. M. Hakr
13

Radnice sahaly v posledním kole dlouhou dobu minimálně po zisku bodu, ale jejich šance zhatil v 84. minutě hostující Hakr, který vystřelil Zruči tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce 4 góly

Těžký terén úplně neumožňoval hrát pohledný technický fotbal, a tak si diváci museli zvyknout na to, že zápas bude zejména o soubojích a bojovnosti. Domácí si velmi rychle a snadno vypracovali herní převahu a byla jen otázka času, kdy vstřelí úvodní branku. Hráči Zruče působili hodně pasivním dojmem a soupeře nechali hrát. Ve 21. minutě domácí využili chyby Zruče a na konci rychlé akce stál Habr, který otevřel skóre utkání. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, hosté rozehráli rohový kop, přesný centr si našel Kraus a přesným zakončením srovnal. Zruč před zápasem rohy zřejmě trénovala, protože ve 37. minutě se po dalším prosadil opět Kraus a poslal svůj tým do vedení. Domácím vyšel závěr poločasu, ve 45. minutě vstřelil svou druhou branku v zápase Habr a vyrovnal na 2-2. Diváci sice neviděli moc hezký fotbal, ale aspoň viděli 4 góly, což se cení.

 

 

Michal Hakr zajistil Zruči 3 body

V druhé půlce byl samozřejmě terén ještě horší než v první a stav 2-2 vybízel k ještě většímu boji na hřišti, než tomu bylo doposud, což se postupem času i vyplnilo. Oba týmy se dostaly do několika zajímavých příležitosti, ale další gól stále nepřicházel. Na nepříliš pohledné utkání už se nemohl koukat hostující brankář Fořt, který se v 83. minutě prezentoval krásným dlouhým výkopem (je možné, že se snažil ohrozit branku soupeře sám, když viděl nemohoucnost svých spoluhráčů), balón převzal Hakr a přesným zakončením vystřelil Zruči tři body. Radnice se po konci podzimní části sezóny nachází na předposledním místě, hosté okupují 8. příčku. 



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Na zápas jsme se dostavili jako největší amatéři. Zapomněli jsme balóny, pití a lékárnu, a pak už se to s náma vezlo. Rozhodně náš nejhorší výkon v sezóně. První poločas bych řekl přímo ustudný. Někteří hráči mě svým přístupem zklamali. Jediné pozitivum je, že jsme vyhráli. Věřím, že jsme se na podzim dostatečně poučili v nové soutěži a na jaro se řádně připravíme a ke každému zápasu nastoupíme zodpovědně a s pokorou.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
T. Spěváček [-] - J. Štrunc [-] - D. Krč [-] - M. Habr [-] (46. Š. Huttr [-] ) , V. Kofroň [-] , V. Melich [-] , P. Kočka [-] , P. Kalaš [-] , M. Engl [-] , J. Cozl [-] (77. J. Kesner [-] ) , J. Smeták [-] (69. D. Jonák [-] )

TJ Zruč B
J. Fořt [-] - A. Penven [-] , K. Kazda [-] (64. V. Mašek [-] ) , M. Hakr [-] , M. Kraus [-] (71. O. Vaňourek [-] ) , L. Husník [-] , J. Šnajdr [-] (71. M. Polák [-] ) , J. Kopejtko [-] (46. A. Boháč [-] ) , Š. Bidzilja [-] (7. D. Vinárek [-] ) , M. Špicl [-] , M. Hájek [-]

ŽK: 87. M. Hakr , 90. D. Vinárek .
Hráči zápasu: L. Husník , M. Hakr .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KVASNIČKA Vlastimil (N), TRNKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:14
Jan Keňo

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra hostů

Tady budu fandit kamarádům ze Zruče a přát jim vítězství, a taky si myslím, že pokud nastoupí do zápasu trenér Zruče, tak dá nějakého gólíka.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:23

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích